úterý 20. února 2018

Vinoteka philco

Vinotéky Philco umožňují uchovávat Vaše oblíbená vína s péčí, podobnou přirozenému prostředí vinného sklepa. Stálou teplotu 5-stupňů pomáhají udržovat skleněné dveře se speciální ochranou proti UV světlu i chladné LED osvětlení, které efektně osvětluje vnitřní prostor vinotéky. Vinotéka Philco PW do které můžete umístit své oblíbené. Nová řada designových vinoték pro domácnost.


Vinoteka philco

Dvouzónová, kompresorová, senzorově ovládaná, vinotéka. Vinotéky Philco sú vybavené unikátnou technológiou Fuzzy Logic pre stálu cirkuláciu vzduchu vo vnútornom prostredí vinotéky. Vďaka tomu sa zachová optimálna teplota vo všetkých častiach vinotéky a víno tu môže odpočívať ako v pivnici. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Disponuje vnitřním objemem litrů a kapacitou pro uložení lahví.


Je vybavena automatickým odmrazováním, díky kterému se uvnitř vinotéky netvoří le i speciálním systémem pro cirkulaci vzduchu. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou. Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Dvojzónová, kompresorová, senzorovo ovládaná, vínotéka Philco PW17DFSB na fliaš, v energetickej triede A. Vhodná pre podstavbu s odnímateľnou mriežkou, ktorú možno nahradiť priebežným stolárskym soklom, UV filtrom na skle dverí, displejom a výsuvnými policami z bukového dreva.


Vínotéka Philco PW pre fliaš vína, vyznačujúci sa veľmi tichou prevádzkou, poskytne prehľadné uloženie vašich vín. Kovové police s horizontálnym ukladaním fliaš, LED displejom, osvetlením interiéru a termoelektrickým chladiacim systémom, je preto ideálnou voľbou. Přihlaště se k odběru novinek Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na PHILCO -ESHOP.


Její stylový vzhled podtrhuje modře nasvícený displej a kovové police v interiéru. Přístroj je velmi tichý, jeho hlučnost je pouze dB. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Wh, Jednozónová vinotéka Philco PW15K pro lahví vína vybavená digitálním ukazatelem nastavené teploty se stane působivým doplňkem do vašeho interiéru. Guzzanti, Philco , HumiBox a dalších.


Vinoteka philco

Má interiér osvetlený pomocou LED svetiel a jednoduché senzorové ovládanie. Pre zobrazenie celého nastavenia potom slúži LED displej. Jej štýlový vzhľad podčiarkuje modro nasvietený displej a kovové police v interiéri. Prístroj je veľmi tichý, jeho hlučnosť je len dB.


Tato vinotéka s pěti lehce uzpůsobitelnými kovovými policemi poskytuje přehledné uložení vašich vín. Ukládat je můžete ve svislé i vertikální poloze. Maximum priestoru pre vaše potraviny a nápoje s minimálnou spotrebou.


To sú naše hlavné ciele pri navrhovaní XXL spotrebičov. Prezrite si aj ďalšie spotrebiče, ktoré uspokoja Vaše nároky. K dispozici je ukládání vína ve vertikální i horizontální poloze.


LED osvětlení interiéru, displej, cirkulace vzduchu nebo termoelektrický chladící systém je samozřejmostí. Pro milovníky vína, kteří si ho chtějí doma správně uchovat. Kombinované chladničky Philco přinášejí nový rozměr chlazení. Oceníte dokonalý přehled a místo pro všechno. Na první pohled zaujmou čistým designem a kvalitními materiály, které vytváří přitažlivou kompozici moderní kuchyně.


Philco nabízí domácí vinotéky té nejvyšší kvality s technologií Fuzzy Logic. Chladničky na víno Philco se hodí do každé domácnosti, jsou moderně navrženy tak, aby ladili s elegantním nábytkem a staly se nezbytným doplňkem vašich interiérů. Nač zřizovat nákladný vinný sklep, když jsou tu vinotéky Philco ? Jej klimatickú triedu vyznačuje skratka N. Celková hlasitosť vinotéky PHILCO sa nedostane nad hranicu dB, prevádzka je tichá a nijako neruší.


Pre lepšiu propagáciu vín je osvetlená pomocou LED svetiel. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vinoteka philco

Chladiaca zóna je rozdelená do dvoch menších zón, zvlášť pre chladenie bieleho a zvlášť pre chladenie červeného vína kvôli odlišnej koncovej teplote.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky