úterý 8. listopadu 2016

Sencor svc 510gr

Sencor svc 510gr

Az új, 4th generációs ciklon rendszerrel felszerelve, amely a szűrés első szakaszában tökéletesen elválasztja a port a levegőtől. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nový systém 4th Generation Cyclone pro dokonalé oddělení prachu od vzduchu zachytává více prachu už na 1. Minden termékünk hivatalos magyar garanciával! Nechybí ani klasické příslušenství. Sencor SVC 510GR -EUEporzsák nélküli porszívó.


SENCOR SVC 510GR , zelená. Zachyťte všechen nezbedný prach a proměňte svůj domov v oázu čistoty s minimem úsilí a vynaloženého času. Jednoduchým a praktickým řešením je vysavač, který se o většinu práce postará za vás. Chcete doručiť tovar na Slovensko? V čem naopak zaostává, je hlučnost, spotřeba a účinnost vysávání koberců.


Je tedy na vás, jaký kompromis mezi cenou a výkonem zvolíte a které parametry jsou pro vás ty důležité. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tekintsd meg a termék információit. Vysavač používá omyvatelný HEPA filtr a funkci SoftStart, která nezatěžuje elektrickou síť při startu vysavače.


Sencor svc 510gr

Jak u vysavače Sencor Allegro 510GR vyměnit všechny filtry. Jedno balení obsahuje ks filtrů - jeden hepa filtr omyvatelný, pěnový filtr a mikrofiltr. Při údržbě filtru do vysavače Se. V zeleném zajímavém provedení je tento moderní vysavač, který se vám určitě Zijde při úklidu vaší domácnosti. Doprajte si komfort i při úklidu s moderním vysavačem Sencor.


Vybaven je omyvatelnou nádobou na prach s omyvatelným vstupním HEPA filtrem. Určitě oceníte stupňový systém filtrace. Samozřejmostí, je elektronická regulace sacího výkonu, termostat.


Univerzální bezsáčkový podlahový vysavač, příkon pouze 8W, 4. B, nádoba na prach o objemu litru, omyvatelný HEPA filtr H1 akční rádius metrů, elektronická regulace sacího výkonu, ochrana proti přehřátí motoru, plastové trubky, univerzální hubice, hmotnost kg, rozměry (DxŠxV): 3x 2x 2mm. A porszívó mosható HEPA szűrőt és SoftStart funkciót használ, amely a porszívó indításakor nem terheli meg a hálózati áramot. Vysávač používa umývateľný HEPA filter a funkciu SoftStart, ktorá nezaťažuje elektrickú sieť pri štarte vysávača. Never miss a deal with idealo price comparison. We have honest product and shop reviews to help you make the best decision.


Free Shipping Available. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde. Ve zkratce: Prodejny fungují pouze jako výdejny on-line objednávek, platba jen kartou. Což je vzhledem k jeho nízké ceně vlastně pochvala.


Pokud chcete levný vysavač, u kterého ušetříte za sáčky a nevadí vám, že sací výkon není zcela špičkový, tak je to zajímavá volba. Jen alergikům bych jeho koupi nedoporučoval. Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Прахосмукачка 890w svc - 510gr eue(den_ svc - 510gr eue2) Бонус точки с всяка поръчка и безплатна доставка над лв. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky