čtvrtek 3. listopadu 2016

Výsuvný odsavač par

Výsuvný odsavač par

Umývateľný filter a LED osvetlenie robia z tohto odsávača pár skvelého pomocníka pri varení. Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač. Komínový odsavač par Amica SKZ. Výsuvný , výklopný digestor.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Příprava dobrého jídla se neobejde bez množství výparů a rozličných vůní. S varným panelem s funkcí Hob2Hood se nyní můžete naplno věnovat vaření, restování nebo smažení, aniž byste přitom museli regulovat odsavač par. Ten se totiž sám automaticky zapne a přizpůsobí svůj výkon aktuálnímu dění na plotně. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Výsuvný odsavač par

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Mora OP 6W disponuje rychlostmi výkonu, tlačítkovým ovládáním, LED osvětlením a hliníkovými tukovými filtry proti mastnotám, které lze omývat v myčce. Odsavač umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu. Nabízíme odsavače par mnoha typů a značek vhodné do všech kuchyní.


Hledáte-li kvalitu, s výrobky Fratelli Onofri, Amica, Baumatic, Ariston či Indesit neuděláte chybu. Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Vyťažte čo najviac z vášho obmedzeného kuchynského priestoru pomocou tohto úplne integrovaného vyťahovacieho odsávača pár.


Výsuvný odsavač par

Zistiť viac o Electrolux LFP316S výsuvný odsávač. Pokud ale bude odsavač par od vstupu do komínu příliš daleko nebo budete muset použít více zalomené trubky, odsávání nebude fungovat a je lepší režim recirkulační. Většina u nás prodávaných odsavačů par umožňuje práci v obou režimech.


Hlučnost odsavače par by měla být obecně co nejmenší. V tejto kategórii nájdete kompletný sortiment odsávačov pár podľa vašich požiadaviek. Nech už dávate prednosť viac konzervatívnemu štýlu či dizajnovým líniám, ponuka MORA je široká a môžete si tak vybrať z rôznych šírok, farieb aj prevedení.


Na digestoři Electrolux LFP216S snadno nastavíte rychlost ventilátoru nebo osvětlení. Odsávač je mimoriadne tichý, jeho hlučnosť dosahuje decibelov. Kvalitné odsávače pár v širokej ponuke farieb a prevedení aj podľa Vašich požiadaviek.


Sú vysoko výkonné a ich bezproblémové a tiché odsávanie Vám zaručí príjemné varenie. Prosím, zohledněte, že odsavač par by měl být o něco širší než vaše varná deska. Jen tehdy může zachytit stoupající výpary nebo kuchyňské páry a využít svůj plný účinek. Pokud k tomu není dostatek místa, měl by být odsavač par alespoň tak široký jako varná deska instalovaná pod ním. Díky tomu máte více úložného prostoru v kuchyni.


Odsavač par 3SpaceSaving s elegantním designem je plně vestavěný do skřínky. Disponuje třemi rychlostmi odsávání , mechanickým ovládáním a halogenovým osvětlením. Pracovní plochu je možné osvětlit zabudovanými žárovkami.


Nabízí možnost zda odsátý vzduch vypustíte do komína nebo se přefiltrovaný vrátí zpět do kuchyně – recirkulace. Vestavný výsuvný odsavač par Franke OMNIA FTC 9XS, určený pro vestavbu do skříňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky