čtvrtek 10. listopadu 2016

Electrolux ehh3634f9k

Určitě oceníte i to, že díky různým nastavením výkonu a funkci uchování teploty můžete vždy přesně nastavit požadovanou teplotu. Zobacz inne Płyty elektryczne do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty. Ovládanie je dotykové, umiestnené vpredu. Funkcia Booster umožňuje rýchlejšie varenie a mimoriadne zvýšenie výkonu.


Pre bezpečnosť je vybavená tiež zámkom tlačidiel aj indikátorom. Veškeré informace o produktu.

If you accept, anonymous cookies are used to improve our site and services. Third-party content is also used. Some information may be share securely, with trusted partners. Ukoliko prihvaćate, anonimni kolačići koristit će se za poboljšanje naše web stranice i usluga. Sadržaj trećih strana se također koristi.


Neki se podatci mogu sigurno dijeliti s pouzdanim partnerima. Legyenek jó formában ruhái! Uporabljajo se tudi vsebine tretjih oseb.

Nekateri podatki se lahko varno delijo z zaupanja vrednimi. Free delivery and returns on eligible orders. This video is unavailable. Laske oma anne vabaks ning võtke viimane kiirusest ja täpsusest, mida kasutavad professionaalsed kokad. Vďaka použitej technológii indukcie, ktorá je ešte navyše podporená funkciou zosilnenia výkonu Power Booster, možno na tejto varnej doske pripraviť hotové pokrmy za veľmi krátku dobu.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být. Electrolux Főzőlap boltok, képek.


Find electrolux oven now! Check Out electrolux oven on eBay. Fill Your Cart With Color today! A short sentence describing what someone will receive by subscribing. Hob Surface Material Ceramic Glass.


We are a kitchen appliances specialist with more than years of experience. Na varenie a úpravu jedál môžete využiť štyri varné zóny, Doska sa ovláda pomocou moderného dotykového ovládania, takže manipulácia s doskou bude jednoduchá a príjemná. Indukčná znamená, že varné zóny budú vyvíjať teplo len.


Deska má podsvícené ukazatele a funkci pro detekci hrnců a pánví.

Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Rádi vaříte a proto hledáte spolehlivou a výkonnou varnou desku, která by vám pomohla uvařit vaše oblíbené dobroty?


Elegantní a moderní designS touto varnou deskou budete moci snadno, komforntně a rychle připravit vaše pokrmy a to díky jejímu vysokému výkonu a mnoho různým funkcím, které má.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky