čtvrtek 3. listopadu 2016

Krajec na nudle

Vytvořte si kvalitní domácí tagliatelle či nudle díky super vychytávce do kuchyně. K pracovní desce je uchycen ocelovým upínákem, který je součástí balení. Materiál je vhodný pro styk s potravinami.


Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí. Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Pouříváme na to podobné síto jako je proti mouchám do oken. Chce to víc místa na ty placaté šály, proto těch těst zpracováváme rovnou deset. Výsledek je ale tak vyvikající, že to stojí za to.


Doporučuji, neznám lepší nudle , které se navíc nerozvářejí! V katalogu nemáme podrobnější informace o krajec na nudle. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Strojek na krájení vlasových nudlí – ruční, mechanický. Krájí proschlé pláty vyváleného těsta na jemné polévkové nudle.


Pak by ale ve vaší výbavě neměl chybět pořádný strojek na výrobu nudlí! Mechanický strojek na nudle Orion je určen ke krájení nudlí v různých šířkách těstovin - skvělý pomocník pro všechny hospodyňky při přípravě domácích nudlí. Díky tomuto praktickému pomocníkovi si doma vyrobíte nudle do polévky nebo těsto na těstoviny snadno a rychle.


Obsluha tohoto strojku je velice jednoduchá a rychlá. Velmi dobře se také udržuje. Nástavec kráječe na nudle - česká nudle řeže nudle mm. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Praktický kráječ na domácí těstoviny či nudle , který se bude hodit pro urychlení práce a úhlednost.


Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Rozšiřte použití vašeho kuchyňského robota ETA třeba nástavcem na krájení úzkých nudlí (Ttrenette). Připravte si v kuchyni své vlastní domácí.


Tento produkt již nemáme k dispozici. Kráječ na dršťky Skladem Použité Bohužel, zboží již nemáme. Porovnání cen krajec na domaci nudle s nastavci, srovnání cen krajec na domaci nudle s nastavci na portálu HLEDEJCENY.


Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde. Nabízený kráječ nudlí je vyfocen na přiloženýc. Udělejte si vlastní domácí nudle , díky kráječi vyrobeného z kvalitní nerez oceli. Jedním tahem po těstě uděláte stejně širokých nudlí o tloušťce 5mm. Díky ostrým kolečkům bude práce rychlá a jednoduchá.


Díky úchytu se dá pohodlně zavěsit a tak je vždy po ruce. K desce stolu jej jednoduše namontujete pomocí upínáku nebo přísavky. Pak už jen stačí zatočit kličkou a na světě budou výborné polévkové nudle s tloušťkou mm.


Kráječ umí i strouhat zeleninu – na pravidelná kolečka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky