pátek 24. ledna 2020

Tescoma mixer

Excellent for preparing fruit and vegetable smoothies, milk cocktails, baby purées, etc. With pulse function, solid glass container and travel bottle. Blades of high-grade stainless steel. We use cookies to give you the best experience on our website.


If you do not allow cookies, some of the functionalities might be inactive and the navigation experience may be compromised. Moderní mlýnky, struhadla a mixéry s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí mletí a strouhání ovoce, zeleniny, ořechů a tvrdých sýrů, přípravu domácí strouhanky i mletého masa. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni. Výkonný tyčový mixér s nastavitelnými otáčkami, pulzním mixováním a mixovací nádobou.


Je vynikající pro snadné a rychlé rozmixování pokrmů v mixovací nádobě, ale i hrncích, kastrolech, rendlících apod. Extra výkonný stolní mixér PRESIDENT s masivní skleněnou nádobou o objemu litru je dalším luxusním elektrospotřebičem v nabídce TESCOMY. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu.


Tescoma mixer

Varný mixér bude vařit místo vás Představujeme moderní mixér s integrovaným varným dnem, který za vás uvaří vydatné krémové polévky, poctivé vývary a omáčky jako od babičky. Jeho speciálně broušené nože zpracují obsah v masivní skleněné nádobě doslova za pár sekun s tužšími kousky pomůže funkce pulzního mixování. Smoothie mejkr v retro stylu.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. The mixer is perfect for preparing fruit and vegetable smoothies, milk cocktails, baby purées, etc. Prepare your smoothies directly in the spare travel bottle: it comes with a tight cap and an eyelet for carrying it anywhere!


Tescoma mixer

Jeho motor má výkon 8W, což je slušná hodnota. Tyčový mixer značky Sencor se mezi zákazníky těší velké oblibě. Tescoma Multi-Mixer Handy : Amazon. Rychlost se nastavuje otočným ovladačem v horní části, na výběr je rychlostních stupňů.


Chybí ale pulzní spínač, který by poskytl maximální výkon po krátkou dobu. Nakupujte přímo od výrobce. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Chop tomatoes and peeled cucumber into large pieces in the mixer, add onion slices and fine slices of paprika. Put into a salad bowl and mix. Dressing: mix oil with mustar Worcester sauce, water and vinegar, add salt, pepper and sugar and mix well.


Pour the dressing on the chopped vegetables in the salad bowl. Mimoriadne ostré mixovacie nože pre čo najvyššiu účinnosť a masívna sklenená nádoba s odmerkou. Nagy teljesítményű botmixer sebességfokozattal, pulzáló mixereléssel és keverőedénnyel.


Tescoma mixer

Elsőosztályú rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült. Vrecká na zdravé tyčinky TESCOMA DELLA CASA, ks. Video € (vrátane DPH) Na sklade Kúpiť. Free Shipping Available.


Looking For Electric Mixer ? Find great deals on eBay for electric mixer and electric cement mixer. Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin. Univerzální, se bubnovými struhadly pro přípravu strouhanky, jemné i hrubé strouhání a plát. Tányérok, bögrék, kis tálak és tálak. Vyberajte si Mixéry a šľahače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Tescoma mixer

Good Price on Bath Mixer Truste Audited China Suppliers. For Top Quality Products at Great Prices, Look No Further Than The Range.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky