úterý 29. listopadu 2016

Jersey povlečení

Nadčasové vzory v kolekci v kombinaci s praktickým využitím přinesou radost všem členům domácnosti. Povlečení je opatřeno zipovým uzávěrem. Získá si Vás svou jemností a regulací tepla.


Dopřejte si klidný spánek a vyberte si z naší široké nabídky barev. Zapínání na zip je samozřejmostí. K povlečení je možné dokoupit náhradní povlaky.

Napínací JERSEY prostěradlo - béžová. Prostěradlo je vyrobeno z velmi oblíbeného Jarsey materiálu. Nakupujte přímo od výrobce!


Luxusní jersey povlečení české a německé kvality, pletené z pravé 1 egyptské Mako bavlny. Ložní prádlo jersey pro děti i dospělé. Zajišťujeme také zakázkové šití a potisk povlečení vlastním motivem. Z naší barevné nabídky se vám zatočí hlava.


Jersey patří k nejhebčím látkám vyráběným z bavlny. Ke každému povlečení tu najdete tu správnou barvu.

Můžete je sladit se stejnými odstíny nebo zvolit kontrastní variantu. Bavlněné povlečení jersey. Prodej luxusního ložního povlečení mako jersey - německého výrobce povlečení Curt Bauer - tkané od nitky až po dokončené ušití. Moderní trendy , stále nové kolekce.


Jemný a elegantní vzhled ložního povlečení. Jak prát jersey prostěradlo. Shop directly in supplier warehouses, from the comfort of your office. Select the textile you nee pay with your credit card and receive it in less than days! Ke kvalitnímu povlečení nepochybně patří i kvalitní jersey prostěradlo.


Jedná se o hladkou pleteninu, vyrobenou z prvotřídních 1 bavlněných přízí. Jersey materiál je velmi jemný, hebký a snadno se udržuje, doporučujeme ho ke všem druhům povlečení. Další velkou předností Jerseye je výjimečná měkkost a hebkost, kterou ocení především nároční uživatelé a to v posteli vybavené povlečením a prostěradlem z Jerseye. Materiál je velice savý a prodyšný. Double jersey (dvojitý žerzej) je silnější, proto také méně roztažný, na druhou stranu však robustnější a kvalitnější.


Tradiční bavlněné povlečení se stále řadí mezí nejrozšířenější ložní prádlo na trhu. Můžete je kombinovat s příjemnými froté prostěradly nebo jersey , se kterými vytvoří útulné místo na spaní. Luxusní povlečení Stella Ateliers z těch nejkvalitnějších materiálů.


V nabídce máme luxusní saténové povlečení , prvotřídní damaškové povlečení , povlečení Mako Jersey , hedvábné povlečení a další.

Veškeré povlečení je vyrobeno ze 1 bavlny, tudíž ho můžete užívat celý rok a zaručí Vám komfort a kvalitu Vašeho spánku. Vybrat si můžete hned ze druhů zapínání, takže si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky