úterý 8. listopadu 2016

Držák na kořenky

Vyberte si kořenky do kuchyně. V nabídce jsou sady skleněných, plasových i porcelánových kořenek. Jsou buď na praktickém stojánku, závěsné, nebo umístěné v boxu do šuplíku. V držáku kořenek ORGA-LINE kořenky nikde nevisí a nepřekáží postavené na pracovní ploše.


Stojánek samotný je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a vyznačuje se svou. Nástěnný stojan na kořenky Metaltex Pepito.

Závěsný držák na květináče Antic Line Pot Hanger. Kombinace madla z držáky pro zavěšení kuchyňských, nebo kořenkových, či jiných poliček. Na madlo je také možné zavěsit háčky na utěrky, nebo drobné kuchyňské náčiní a pomůcky.


Kořenky - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost? Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. S rostoucí oblibou dobrého vína také přibývá milovníků dobrého jídla. Pokud jste jedním z nich a rádi trávíte volný čas v kuchyni, určitě vás zaujmou naše nové poličky na kořenky.


IKEA - VARIERA, Podložka na kořenky, lesklá bílá, Snadno jej vyndáte a umyjete.

Podložek na kořenky můžete použít několik a vyplnit jimi celou zásuvku, nebo je zkombinovat s jinými organizéry zásuvek VARIERA. Snadno si uděláte v koření pořádek a to, které používáte nejvíce, budete mít po ruce. Mlýnky na koření a kořenky jako základ dobrého vaření. Pokud trávíte v kuchyni alespoň trochu času, určitě v ní nechybí koření. Aby vám vydrželo čerstvé a abyste měli přehle kde co máte, neměly by vám chybět ani kořenky a mlýnky.


Ať chceme nebo ne, žijeme ve spotřebním světě. Nejdříve kupujeme, potom spotřebováváme nebo rozbíjíme, a nakonec se toho zbavujeme nebo to skladujeme, abychom si mohli pořídit nové. Produkt je dostupný za cenu 3Kč. Držák na kořenky Metaltex. Navštivte taky kategorii Úložné krabice a košíky Metaltex, při větším nákupu ušetříte na poštovném.


Všechny potřebné pracovní pomocníky bude mít na jednom místě. Polička na koření včetně šesti naplněných dóz obsahuje sůl, kari. Na zakázku jsme schopni vyrobit a dodat drátěný program do kuchyně, koupelny a jiné výrobky pro firmy.


V případě zájmu vyrobíme drátěný program do šatny, skříní a kuchyňských skříněk. V průhledných brýlích máte dobrý přehled o obsahu. Správně vybavená kuchyň je polovina úspěchu při přípravě pokrmů, tak si u nás vyberte organizér na kuchyňské náčiní, držák na papírové utěrky a pro jistotu i příborník.


Ke kuchyňské lince je prostě pořádné vybavení nezbytností.

Metaltex vám pomůže zařídit takový domov, jaký si zasloužíte - bez zbytečného nepořádku, rozházených věcí a nedostatku místa. Kousky této značky mohou za správný chod každé domácnosti a můžete dát ruku do ohně za to, že lepší vychytávky pro hezky uklizený interiér jen tak nenajdete. Nejen na kořenky , ale třeba i do koupelny.


Z vany jsem nedosáhla na poličku s koupelovou kosmetikou a tak jsem si nalepila ještě jednu niž vedle sprchové baterie. Turbo-lok je v mé domácnosti již ověřeným systémem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky