úterý 22. listopadu 2016

Mlýnek na pepř dřevěný

Mlýnek na pepř dřevěný

Disponuje originálním keramickým mlecím strojkem, který je tvrdší než ocel. Můžete ho ovládat jednou rukou a plynule nastavovat hrubost mletí. Vaši tabuli esteticky doplní a vašim hostům pomohou elegantně dochutit pokrmy. Samostatně nebo v sadě: Řekněte si.


Mlýnek na pepř dřevěný

Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Dřevěný mlýnek na pepř PARIS černý lesklý, s možným nastavením hrubosti mletí. Tento mlýnek je vyráběn a také kompletován ručně ve Francii. Francouzská značka PEUGEOT je zárukou špičkového mlecího mec.


Jedinečný design dodává vrstvená barva profesionálních lakýrníků. Mechanický mlýnek na pepř a solnička v klasickém dřevěném provedení s keramickým mlecím mechanismem. Jistě ozdobí každý stůl či kuchyň. Jednoduchý dřevěný mlýnek na pepř tradičního vzhledu provoní vaší kuchyni čerstvě namletým kořením. Firma Lodos má více jak let zkušeností a říká se, že jejich mlýnky vydrží při správném používání celý život.


Rustikální mlýnky na pepř Clermont z tradičního bukového dřeva v přírodní úpravě od francouzského výrobce Peugeot jsou nejen skvěle funkční, ale také příjemné do ruky. Klasický dřevěný mlýnek na pepř Paris vyrobený bukového dřeva je vybaven mechanizmem U-Select: inovativní, patentovaný mechanizmus umožňující přesné, automatické nastavení tloušťky mletí zrn pepře a krystalů soli. Každý typ mlýnku výrobce.


Ruční mlýnek na pepř a jiné koření z řady Istanbul v krásném tradičním tureckém stylu. V horní části jsou otevíratelná dvířka na vsypání koření a ve spodní části mlýnku je kryt, který lze po použití nasadit. Detail produktu Do obchodu. Mlýnek na pepř BALI vyrobený z litiny.


Podle potřeby si namelete přesnou dávku a nemůže se vám stát, že by se vám do jídla vysypalo větší množství koření, než potřebujete. Kvalitní mlýnky na sůl a pepř jsou vyrobeny z nerezové oceli, skla, plastu a dalších materiálů. Z hlediska designu si tak každý může. Tmavý mechanický mlýnek na koření, který čerstvě namele pepř , sůl i jiné koření a pomůže tak k dokonalému dokončení pokrmů a dochucení hotových jídel přímo na vašem stole.


U mlýnku je možnost nastavit vlastní hrubost mletí pomocí závitu. Svou oblibu si získali velmi elegantním designem a ergonomickým zpracováním, které zajistí, že vám mlýnek výborně padne do ruky. Přidat do schránky Popis technické údaje.


Mlýnek na pepř dřevěný

Ambition jsou produkty vysoké kvality, s originálním designem a za atraktivní cenu. Malý dřevěný mlýnek na sůl a pepř vyrobený pod značkou Toro v klasickém designu skvěle padne do ruky a na výšku měří cm. Mlýnky na koření dodají vašemu jídlu tu správnou výslednou chuť. Mlecí soustrojí s plynulou regulací jemnosti. Dopřejte si aroma a sílu čerstvě semletého pepře!


Nerezovou část mlýnku popíšeme přesnou laserovou technologií, čímž získáte zcela. Dárek zdarma ke každé objednávce. Praktický dřevěný mlýnek na pepř a sůl ve třech velikostech.


Získejte rady od zkušených kuchařů, okořeňte svou kuchyni novými nápady, získejte tipy na nové vybavení. Pravý kampotský pepř je jako jediný na světě chráněn geografickou indikací, stejně jako Champagne ve Francii, a byl chuťově povýšen na šampaňské mezi pepři. Celosvětově, včetně ČR se objevují padělky pod názvem „kambodžský pepř “ či „ pepř kampot“, které nemají s pravým kampotským pepřem nic společného. Profesionální dřevěný mlýnek na pepř z bukového mořeného dřeva, s nerezovým mlecím mechanismem s celoživotní zárukou. Velice elegantní mlýnek na koření.


Vyroben z bukového dřeva v hnědé barvě s keramickým mlecím zařízením. Slánka je klasické provedení bez mlecího zařízení. Vyberte si z různých rozměrů.


Všechny informace o produktu Kořenka Zassenhaus dřevěný mlýnek na pepř MÜNCHEN, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Zassenhaus dřevěný mlýnek na pepř MÜNCHEN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky