pondělí 7. listopadu 2016

Držák na sprchu

VIKING Hlavní technické parametry: popis: 1funkční hlavice, držák na sprchu , hadice 150cm Kvalitní sprchová sada obsahující f. Přihlásit se k odběru newsletteru. Výhodou sprchových tyčí je, že umožňují nastavit držák sprchy do potřebné výšky, což ocení především ti, kteří se střídají v jedné koupelně. Součástí některých tyčí je navíc mýdlenka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V katalogu nemáme podrobnější informace o držák na sprchu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Držáky na sprchu Grohe.


Filtrovat podle značek a parametrů. Reitano Rubinetteria ANTEA posuv. Před týdnem jsem zakoupil přísavný držák na koupelnovou sprchu za 2Kč.


Výhodou tohoto výrobku je pouze hezký design a pro provoz je naprosto nevyhovující,protože přisátí vydrží pouze až dny,poté spadne a ještě odře vanu.

V OBI byli velice vstřícní a ochotně zboží. Podržte svou ruční sprchu na uzdě. Vybrat si můžete nastavitelný držák na sprchu , pevný držák na sprchu , držák na sprchu , jehož součástí je i vstup na přívod vody, díky čemuž oželíte i připojovací kolínko nebo nástěnné kolínko s držákem na sprchu s možností vertikální i horizontální instalace.


Nástěnný držák na sprchu se svými různými tvářemi. Nebylo mi sděleno, kdy bude zboží posláno. Parůžky jsou ohebné, nastavíte je do libovolné pozice a umístíte do nich hlavici Vaší sprchy. Když parůžky ohnete k sobě, poslouží stejně dobře také jako držák na Váš fén.


Raf SP2Pevný držák na sprchu , PVC. Nejsou příslušenstvím pouze pro sprchy, ale také pro kombin. Posuvný držák na tyči vám umožňuje průběžně si nastavovat ruční sprchu do takové výšky, jakou zrovna potřebujete pro sebe, sprchování dětí nebo i domácích mazlíčků či napouštění vědra pro úklid. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16.


Naše vzorkovna je pro maloobchodní prodej i jakoukoli návštěvu uzavřena. Platba na místě při odběru zakázek z eshopu je možná pouze kartou. Sprchová tyč S-Line chrom SL040NEW. Vybírejte z široké nabídky sprchových držáků.


Nabízíme jak klasické kousky oblých tvarů, tak moderní hranaté tvary či retro design. Pořiďte si do vaší koupelny také praktickou nástěnnou spršku a užijte si proud vody, který stříká vodorovně. Se sprchovými držáky je však hned sprchování praktičtější.


Přísavky drží velmi pevně a jakmile je umístíte na hladký povrch jako je sklo nebo dlaždičky, nepovolí, dokud je sami nesundáte.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na kompaktní držák na stěnu perfektně upevníte zalévací tyče a můžete je tak využít jako zahradní sprchu. Samozřejmě ho využijete i jako bezpečné úložiště na zalévací tyče a trubky na vnitřních zdech.


Prodám celonerezový výškově stavitelný držák na ruční sprchu , součást setu Optima (OPH070) od Siko koupelny (bez hadice se sprchou). Nepoužitý, bez jakéhokoliv kazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky