pátek 25. listopadu 2016

Beko cbi 7703

Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. All manuals on ManualsCat. Disponuje nulovou zónou, která udržuje Vaše potraviny čerstvé.


Nabízí velice užitečnou funkci automatického odmrazování. Má elektronické ovládání s displejem. Tesnění je opatřeno antibakteriální úravou, aby Vaše potraviny zůstaly déle svěží. Je možnost otočení dveří na obě strany. Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders.


Only the best brands for your home. Oferă o descriere clară și detaliată a problemei și pune întrebarea ta. S chladícím objemem 1litrů nabízí efektivní řešení pro uložení všech vašich potravin.


Využít můžete police z tvrzeného skla, zásuvku z průhledného plastu na ovoce a zeleninu nebo dveřní přihrádky pro účinné vychlazení. Nezávislé recenze: recenze Beko. EN Please read this manual first!


O tom svědčí především celkový užitný objem, který činí 2litrů (1litrů chladnička, litrů mraznička). Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Chladiaci objem 1litrov ponúka dostatok priestoru pre uloženie všetkých potravín. Antibakteriální těsnění brání v šíření bakterií uvnitř chladničky.


S chladiacim objemom 1litrov ponúka efektívne riešenie pre uloženie všetkých vašich potravín. Chladící objem 1litrů nabízí dostatek prostoru pro uložení všech potravin. Spoľahlivo bráni šíreniu baktérii, ktoré sa nachádzajú vo vnútri chladničky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vás nabídky, které se nedají odmítnout! Zboží skladem zasíláme okamžitě. Pro vysvětlenou antibakteriální těsnění znamená speciální ochrannou vrstvu, která brání vzniku a šíření bakterií. Nulová zóna je speciální.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Její oblé hrany podtrhují eleganci provedení. Tím pádem má předpoklady k tomu, aby ladila s každou kuchyní.


Praktické umístění mrazáku ve spodní části, jak je to nyní běžné, vám dopomůže ke snazšímu ukládání potravin. Vestavná kombinovaná lednice Beko s automatickým odmrazování a nulovou zónou. Největší elektro outlet v ČR.


Nové elektro s nejnižší cenou na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky