úterý 15. listopadu 2016

Široká komoda

Zde si šuplíková komoda najde své uplatnění například jako uchovatel šátků, šperků a jiných doplňků. Většinou zde ukládáme věci, které chceme mít při ruce, když odcházíme z domu. Komoda do předsíně samozřejmě nemusí působit jen jako obyčejný kus nábytku, který slouží primárně jako úložný prostor.


Je veľmi dôležité, aby komoda zodpovedala štýlu vašej domácnosti, avšak ešte dôležitejšie je dlhodobo zachovať vzhľad komody, chrániť ju pred prípadnými škrabancami alebo poškodením z používania. Komody sa vyrábajú z tvrdého a mäkkého dreva, drevotrieskových dosiek s laminovanými povrchmi alebo sa používajú.

Darina – masívne pôsobiaci nábytok v pôvabnom rustikálnom štýle dopĺňajú široké rámy, optika čierneho kovu a skrutiek. Kombinácia drevodekoru dub artisan a čierny dub vyzerá úžasne. Babila – zaoblené a lesklo biele predné plochy dopĺňajú chrómovo lesklé úchyty z kovu – nábytok tak v domácnosti vytvára veľmi elegantné a zároveň moderné prostredie.


Nábytek tak dokonale podtrhne osobitost vašeho interieru. Poskytuje univerzální vnitřní prostor pro ukládání jakýchkoliv věcí. Komody a prádelníky patří do ložnice, někdy totiž běžná šatní skříň nestačí a je potřeba více úložného prostoru.


Vybírejte z nabídky na JYSK.

Brně, Praze, Plzni, Olomouci či Zlíně. Hledáte komodu do ložnice, dětského pokoje nebo do obýváku pod televizi? Kvalitní, odolný a krásný, to jsou hlavní výhody, proč je masiv dlouhodobě nejoblíbenější materiál na výrobu nábytku.


Stačí si jen vybrat tu pravou komodu pro váš domov. Ostatní desky mají tloušťku ABS hrany mm. Komoda Nora je vyrobená v kombinaci MDF desky a masivní borovice v bílé barvvě s horní deskou v přírodním dekoru.


Sky - nábytek s optikou širokých rámů je vyroben v dřevodekoru dub riviera a vytvoří v každém interieru útulnou domáckou atmosféru. V módnej kombinácii imitácie šedého betónu a bielej farby. Luca v elegantnom vidieckom štýle. Romantické kúzlo nábytku podčiarkujú dekoratívne reliéfy v kombinácií bielenej pínie s útulnými dubovými tónmi.


Rustikální komody mají svou nezaměnitelnou atmosféru a starožitný nádech. Prosklené i rohové komody z masivu i dalších materiálů, které oceníte nejen na chalupě, ale i doma nebo v kanceláři, vybírejte na FAVI. Barcelona - trendy štýl v kontraste bielych plôch a útulného dubového drevodekoru pre zariadenie príjemne pôsobiaceho bytu. Replika z masivního smrkového dřeva, vyrobená ručně s použitím tradičních technologií dle originálu z 19. Povrchová úprava anglickým nábytkovým voskem.


Komoda nabízí úložný prostor v podobě dvířek a zásuvky.

Po otevření dvířek objevíte police. Irma je vyrobena z kvalitního lamina o síle 16mm a je opatřena ABS hranou o síle 5mm. Dvířka i zásuvka komody jsou vyrobena z MDF o síle 18mm a potažena PVC fólií. Díky fólii jsou dvířka i zásuvka ve.


Mega v dekore buk - variabilný program nábytku Mega je úplne univerzálny a vhodný pre zariadenie každej miestnosti. Kombinujte medzi sebou jednotlivé diely a vytvorte si tak doma prostredie podľa svojej vlastnej fantázie, potrieb a priestorových možností. Ukratko, komoda je idealno rješenje za uredno odlaganje manjih stvari i garderobe.


U JYSKu ćete pronaći komode sa vratima i ladičare uz veliki izbor dizajna, materijala, oblika i veličina i sa različitim brojem ladica i vrata. Sahara Momentálne nedostupné Komody Povrch so špeciálne lesklým 3D efektom vytvára optiku plastických vlnoviek, ktoré vás budú neustále inšpirovať a široká komoda sa tak stane originálne súčasťou interiéru. Kashmir upúta na pohľad. Horná tvarovaná rímsa, široké orámovanie aj svetlo krémové tóny dekoru bielenej borovice spolu vytvárajú pôsobivú atmosféru. Nábytok je ideálny pre zariaďovanie interiéru v tradičnom, romantickom, provensálskom alebo rustikálnom štýle.


Kvalitní a krásné komody z masivu borovice i lamina ve všech možných stylech a designech - moderní, rustikální, provence i retro na vás čekají na FAVI. Vybrali jsme pro vás desítky kvalitních borovicových komod za skvělou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky