úterý 22. listopadu 2016

Papírové prostěradlo

Praktická papírová prostěradla jsou také vhodná pro masážní stoly, kosmetické salóny a solária. V našem e-shopu nabízíme papírová. Užitečné papírové kapesníčky, toaletní papír, papírová prostěradla a univerzální papírové role by neměly chybět v žádné domácnosti. Celulózové kapesníčky dodáváme v krabičce. U dvouvrstvého toaletního papíru KAREN Home je na jedné roličce je metrů.


Také kuchyňské dvouvrstvé utěrky z kvalitní celulózy.

Pro lehátka o šířce 70cm. Role z netkané textílie - šířka 64cm, 100m délka, 15. Prostěradla) Hodnocení produktu:. K dispozici je odborný tým specialistů.


Vždy se vám pokusíme pomoci a rádi poradíme například s výběrem produktů, které se hodí právě pro vás anebo pro vaše klienty. Vlastnosti produktu K výrobě jednorázových papírových prostěradel jsou použity jen ty nejkomfortnější materiály. Jako alternativa se jednorázové papírové prostěradlo doporučuje například u masáží měsíčkovým olejem, který z textilních prostěradel nelze vyprat ani praním přes 40°C.


Na přání zákazníka jsme schopni vyrobit i jiné rozměry podložek pro masážní stoly a vyšetřovací lůžka. Dvouvrstvé papírové prostěradlo s perforací.

Jeho používání je ekonomické, hygienické a velmi pohodlné. Doporučuje se například při masáži měsíčkovým olejem, který z běžných textilií nelze vyprat. Kategorie prostěradla a ručníky nabízí jednorázové prostěradla a podhlavníky s vysokým hygienickým standardem, bavlněné masérské i saunové prostěradla, hotelové osušky a ručníky.


Nabízené masérské prostěradla, jednorázové podhlavníky a osušky jsou základní výbavou každého maserského salonu. Vysoce kvalitní dvouvrstvé papírové prostěradlo. Vhodné jako náhrada látkových prostěradel do zdravotnictví, masážních salonů,. Tyto výrobky máme skladem v široké škále barev a rozměrů. Perforované papírové prostěradlo v roli od společnosti LohmannRauscher na lehátka.


Specializovaný obchod na toaletní papír, ZZ papírové ručníky, kapesníčky, ubrousky, průmyslové utěrky a ostatní doplňkové zboží. Může se použít jako výborná alternativa látkových prostěradel, jež nejdou. Jeho devizou je především hladký a elegantní vzhled. Jendorázové prostěradlo papírové dvouvrstvé je vhodné na ochranu masérského či komestického lehátka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Jednorázové papírové prostěradlo - 60cm x 80m v roli. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V případě napínacího prostěradla 180x2a výš je možné umístění na jednu velkou matraci, ale i na dvě menší (v tomto případě matrace 90x200). Délka návinu m nebo m. Původní cena 65K č.

Papírové produkty, rukavice. DPH 28Kč Detail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky