pondělí 28. listopadu 2016

Indukčná varná doska

Vďaka tomu nevznikajú takmer žiadne tepelné straty a dochádza k významnej úspore elektriny. Ohrev je tak účinnejší a bezpečnejší. Pokiaľ Vám nedopatrením niečo vykypí, čistenie zostane jednoduché pretože sa na dosku jedlo nepripáli. Vďaka funkcii PowerBoost dosiahnete varu až o polovicu rýchlejšie.


Navyše nedochádza ani k zbytočným teplotným stratám, pretože indukčná varná doska ohrieva iba riad a nie celý povrch.

Táto indukčná varná doska má všetko, čo má mať takýto moderný spotrebič a vo výhodnom pomere výkon, funkcie a cena. Láka predovšetkým úsporou energie a tiež jednoduchou údržbou. Indukčné varné dosky s dvoma či tromi platničkami sa hodia do menších bytov a domácností s nižším počtom osôb. Oproti indukčným doskám so platničkami sú lacnejšie a kompaktnejšie.


Varná indukčná doska pre dokonalé varenie, ktoré úplne predbehne klasické sporáky. Zobraziť viac Inovatívna indukčná technológia robí varenie rýchlejšie, čistejšie a bezpečnejšie. Zobraziť viac Varný panel s flexIndukciou prispôsobí veľkosť varnej zóny rôznym panviciam a hrncom - pre viac flexibility.


Varná doska je najlepším priateľom kuchára a točí sa okolo nej každodenné varenie.

Naše úsporné indukčné varné dosky varia rýchlo a spoľahlivo, majú všetky potrebné funkcie a jednoduché ovládanie. Ponúka varné zóny s možnosťou prepojenia zón do jednej veľkej. Varte pohodlne s rýchlou a úspornou indukčnou varnou doskou od IKEA.


Naše indukčné varné dosky si rozumejú s magnetickými kovovými hrncami a panvicami, pričom hrejú iba vtedy, keď je na nich ria vďaka čomu sú bezpečnou voľbou. Vyberte si z funkcií, ako sú prídavný výkon, spájanie zón, detská poistka či detekcia pretečenia. Ak je funkcia booster aktivovaná a aby sa neprekročil maximálny výkon, elektronický systém nariadi znížiť automaticky výkon inej zapnutej platne. Na displeji sa rozbliká „9“ za niekoľko sekúnd a potom sa zobrazí maximálny povolený výkon od „6“ do „8“.


O vašu bezpečnosť sa postará funkcia Auto stop, ktorá zabraňuje prehriatiu dosky po dlhšej dobe bez zmeny ovládania. Ovláda sa pomocou úzkeho dotykového ovládacieho panela. Varná doska indukčná , varné zóny, skosená predná fazeta, farba čierna, SmartControl, funkcia StopGo, časovač s automatickým vypnutím, Powerboost, detský zámok, indikátor zvyškového tepla, rozmery šxvxh 55x5. Ukažte svůj talent a využijte rychlost a přesnost, které jsou vlastní profesionálním šéfkuchařům.


S indukční technologií okamžitě a přesně nastavíte požadovaný tepelný výkon Klíčová specifikace Typ ohřevu desky: Plně indukční Prostor pro instalaci VxŠxH (mm): 60x560x4Barva: Černá Instala. Varné dosky s odsávaním pár v sebe kombinujú tie najmodernejšie technológie, čo sa logicky odzrkadľuje aj na ich cene. Avšak, na druhej strane, môžu sa zaručiť nielen zabezpečením čerstvého a sviežeho vzduchu pri varení, ale aj pridanou estetickou hodnotou. SMEG Victoria indukčná varná doska SI964PM krémová je štýlový spotrebič od výrobcu talianskeho výrobcu Smeg, určený hlavne pre použitie v klasických a rustikálnych interiéroch.


Doska má indukčné zóny s funkciou zvýšenia výkonu,detekcia hrncov a panvíc,Technológia Hob2Hood dokáže automaticky ovládať nastavenie odsávača pár,funkcia powerBoost pre okamžitú a intenzívnu. Všetky sú vybavené funkciou Power Booster, ktorá krátkodobo zvýši výkon zón na maximum, vďaka čomu rýchlejšie dosiahnete bodu varu.

Potom doska pokračuje na stupni výkonu, ktorý ste pôvodne nastavili. Keď je aktivovaná funkcia Booster, elektronický systém automaticky zníži úroveň výkonu inej varnej zóny, aby nedošlo k prekročeniu maximálneho výkonu. Zobraziť viac Dotykové ovládanie DirectSelect: priame, jednoduché nastavenie vybranej varnej zóny, stupeň výkonu a ostatné funkcie. Chcete vedieť, či je cena 5€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Indukčná , sklokeramická a plynová varná doska.


Pre varenie využijete indukčné varné zóny s rozpoznaním veľkosti hrnca vr. Combi Zóny, ktorá umožňuje viac flexibility pri varení spojením dvoch varných zón. Nastaviť môžete stupňov výkonu a je vybavená časovačom pre každú varnú zónu so senzorovým ovládaním DirectSelect.


Keď zložíte nádobu z dosky, ohrev sa automaticky preruší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky