čtvrtek 3. listopadu 2016

Sklenene policky

Rohové kúpeľňové poličky, sklenené regály aj poličky bez vŕtania, teleskopické police, závesné police na dvere aj do sprchy, samodržiace poličky si vyberte na FAVI. Nábízíme Vám sprchové kouty v široké škále tvarů a rozměrů. Můžete si vybrat sprchové kouty vyrobené různými systémy.


Lze je rozdělit do tří základních skupin podle výrobního systému a materiálu. Vrtání není třeba – zapomeňte na nadbytečnou práci se šrouby a hřebíky a uchovejte si neporušené dlaždice. Poličky do kúpeľne zo skla, z dreva aj z keramiky, mnohých tvarov a využitia za skvelé ceny a skladom !

Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Skleněné police od výrobce výhodně. Jsme výrobci skleněných interiérových polic. Nabízíme vám možnost atypické výroby skleněných poliček. Nástenné police vytvoria ďalší priestor na skladovanie a vystavovanie.


S našimi policami a konzolami zistíte, čo vaše steny dokážu. Oproti klasickým dřevěným, či plastovým poličkám, mají skleněné poličky tu výhodu, že jsou daleko více praktičtější. Sklo sa v dnešnej dobe stáva moderným prvkov v interiéroch našich domácností.


Sklenené poličky plnia primárne funkciu odkladaciu, kde si môžete uložiť prakticky čokoľvek, od fotografií, cez rôzne ozdobné predmety až po knihy a rôzne iné veci.

Nábytok - Sklenene policky bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Milí naši zákazníci, považujeme za dôležité už pri návšteve našej stránky oznámiť Vám, že aj naďalej fungujeme len s drobnými obmedzeniami. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police, dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI.


Vysoké, menšie, úzke, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyne alebo detskej izby. Regály a police môžu mať hŕbu podôb. Nový katalóg fototapiet Dimex V septembri sme pre vás pripravili novú kolekciu vliesových fototapiet značky DIMEX. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Poličky pre kúpeľne a WC ponúkame hlavne v sklenenom prevedení, to totiž celý výrobok vzhľadovo odľahčí a nepôsobí tak ťažko.


Táto polička do sprchy sa umiestňuje na hornú hranu skla sprchového kúta bez nutnosti čokoľvek vŕtať či lepiť.

Ideálne odkladacie miesto pre šampóny, mydlá, umývacie hubičky a podobne. Bez ich nenápadnej, krehkej krásy bola obývačka dlhé roky takmer nepredstaviteľná. Sklenené police patria k modernému bytovému zariadeniu tak - ako vianočný stromček k Vianociam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky