pondělí 7. listopadu 2016

Digestor faber

Digestor faber

V showroome FABER vystavujeme dizajnové novinky do každej kuchyne. FABER ZÍSKAVA MEDZINÁRODNÉ OCENENIE ZO 14. ROČNÍKA GRANDESIGNETICO. Digestoř Faber je synonymem pro kvalitu a bezpečnost. Spolu se silným estetickým rozměrem, pětiletou zárukou a mnohaletou tradicí jsou digestoře Faber tou nejlepší volbou do Vaší kuchyně.


Digestor faber

Ať Vaše kuchyně potřebuje robustní ostrůvkovou digestoř, standardní komínovou digestoř nad sporák nebo jen malou vestavnou digestoř do linky, FABER je připraven splnit Vaše přání a požadavky. FABER jako první zaměřil pozornost na design odsavačů a povznesl obyčejný spotřebič na designově propracované zařízení, jež se svým zpracováním stává dominantou kuchyně. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. FABER se opakovaně stal inovátorem a průkopníkem v aplikaci nových technologií ve výrobních procesech.


Její účel spočívá v odvodu kouře, par a zápachů, které vznikají při vaření. S našimi radami se dopracujete k nákupu digestoře, která bude vyhovovat vašim požadavkům – tiše a bez složitého obsluhování odvedete přemíru par a zápachů z vaření. Faber has numbered amongst the top providers in the cable and wire industry for over years. We convince our customers with high-performing products and tested quality. We are appreciated for our know-how, our service-orientation and our absolute adherence to delivery dates.


Digestor faber

Because we find: Nothing is more important than being a strong and. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Digestor pri svojej činnosti odvádza z kuchyne pomerne veľké množstvo vzduchu. Ak je v rovnakej miestnosti zariadenie s priamym spaľovaním (plynové spotrebiče s vonkajším odťahom, kachle na tuhé palivá, krb) a nie je zabezpečený dostatočný prístup vzduchu zvonku, môže dôjsť v miestnosti k vytvoreniu.


Výsuvný digestor : V prípade, že máte malú kuchyňu, je pre vás ideálnym riešením výsuvný digestor , ktorý nezaberie veľa miesta. Je nenápadný, vysuniete ho, keď ho potrebujete, a zasuniete ho, keď ho nebudete využívať. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI.


Podskrinkový digestor je skôr nenápadný a hodí sa do panelákovej kuchyne. Môže byť výsuvný, prípadne zabudovaný v skrinke nad varnou doskou. V ponuke nájdete digestory s vývodom, s uhlíkovým filtrom, prípadne bez vývodu, teda recirkulačné podskrinkové digestory.


Vybrať si možno digestor nerezový, biely, čierny, ale aj hnedý – taký, aby do kuchyne najlepšie zapadol. Bez akýchkoľvek ťažkostí Vás zbaví všetkých výparov,. Príslušenstvo k odsávačom pár značky Faber. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Vyberte si z naší nabídky digestoří - odsavačů par Faber a klikněte si pro slevu.


Digestor faber

Jeho montážna šírka je cm. Digestor je možné napojiť na vonkajší odťah a má možnosť vnútornej recirkulácie vzduchu. Klasický typ odsávača je vhodný najme do kuchýň s menším priestorom. Její vynikající parametry jsou ovšem vykoupeny poněkud výraznější cenovkou. Základ představuje kvalitní a odolná konstrukce.


Súčasťou sú kovové kazetové filtre, ktoré je možné umývať v umývačke riadu. Umožní ale aj klasické zapojenie na odťah do komína, s priemerom odťahového hrdla 1mm. Možný je ako horné, tak i zadné odťah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky