středa 23. listopadu 2016

Šuplíkový mrazák a++

Šuplíkový mrazák a++

Volně stojící šuplíkový mrazák s průhlednými šuplíky a antibakteriálním systémem, který ochrání potraviny před bakteriemi i plísní a brání zápachu. Potraviny jsou tak déle čerstvé. Ty nejlepší umí dosáhnout i výkonu, kdy za den zmrazí až kilogramů. Samostatné mrazničky LIEBHERR představují řešení pro ty, kteří potřebují větší prostor pro zamrazení potravin.


Jedná se o spotřebiče s minimální potřebou údržby, které mohou být umístěny v závislosti na klimatické třídě i zcela mimo obvyklý kuchyňský prostor (například předsíň, technická místnost, garáž). Mrazák má mechanické ovládání a zvukový a vizuální alarm vysoké teploty. Uvnitř najdeme plastových zásuvek. Free Shipping Available.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Internetový obchod Electro.


Působíme let na trhu, máme vlastní dopravu a nabízíme 1 záruku a servis. Beko RFSA240M33W se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti. Rychle si vás získá svou funkcionalitou a praktičností.


Jeho hlavní výhodou je možnost využití až zásuvek včetně zásuvky XXL, které zaručují větší přehled při ukládání potravin a hledání zmrazených potravin. BEKO RFSA 2M33W je vybaven zásobníkem na výrobu ledu a EasyOpen kovovým. Mrazák , který je součástí kombinovaných chladniček, nemusí zdaleka stačit vašim potřebám pro ukládání mražených potravin.


Šuplíkový mrazák a++

Nemusíte se však bát velkých rozměrů. Dlouhodobě v něm uchováte větší množství potravin, které by se do klasické kombinované chladničk. Je vhodný pro každodenní používání oproti mrazáku pultovému, Šuplíkový mrazák zabere méně místa a potraviny jsou v něm přehledně uspořádané. Rádi vyneseme až k Vám do bytu přímo na místo určení, kde si ho následně přeberete a zkontrolujete. Tato ochrana předchází vniknutí jakýchkoliv bakterií a zajistí tak dokonalou čistotu.


Mrazák dosahuje teploty -°C a dokáže tak rychle a účinně zmrazit potraviny. Mrazáky stejně jako ledničky jsou jedním z nejdůležitějších spotřebičů všech domácností. Podle objemu mražených potravin se sami můžete rozhodnout, zda si pořídíte mrazák šuplíkový (neboli skříňový) či mrazák pultový (neboli truhlicový). Potřebujete dostatek prostoru na zmražené potraviny a mrazák , který je součástí vaší chladničky vám už prostorově nevyhovuje? Tato mraznička poskytuje dostatek místa pro velké množství potravin.


Celkově tedy mrazák šuplíkový Candy CCTUS 482WH nabídne velmi dobré vlastnosti, se kterými skvěle zapadne do menších bytů, kanceláří nebo na víkendové chalupy a chaty. Protože se jedná o skutečně mini mrazák , nepotěší pouze ty, pro které je prioritou objem. Pro ně tu máme naše dva další výběry. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Check Out -seed on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky