čtvrtek 10. listopadu 2016

Kombinovaný sporák 60 cm

Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Sporáky MORA se pyšní řadou technologicky vyspělých funkcí a největším objemem na trhu až 70L v kategorii sporáků do 50cm. Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství. Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry. Ku každému sporáku MORA navyše dodávame široké spektrum originálneho príslušenstva.


Zobrazujú sa produkty Zoradiť podľa. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií.


Kombinovaný sporák Amica stará o životné prostredie a okrem najnovších technológií zavádza tiež pre ekologické riešenia. At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Sporák disponuje funkcemi pečení, digitálním časovačem a skleněným poklopem.


Pohodlná příprava jídla Sporáky Amica jsou konstruovány tak, abyste se bez obav mohli pustit do přípravy jakéhokoli jídla. Velký prostor v komoře trouby, řada inteligentních funkcí a kvalitní varné desky vám usnadní práci a díky nižší spotřebě energie jsou navíc šetrné k životnímu prostředí. Přístroj je tvořen plynovou varnou deskou a elektrickou troubou. Snadno se ovládá a nabízí mnoho moderních funkcí, které se postarají o výborné výsledky pečení i bezpečnost používání spotřebiče. Svou energetickou třídou spadá do kategorie A, což ušetří vaše finance.


Kombinovaný sporák 60 cm

Kombinujte: sklokeramické, indukční nebo plynové desky a klasické elektrické nebo multifunkční horkovzdušné trouby. U retro sporáků design Classico. Svojou energetickou triedou spadá do kategórie A, čo ušetrí vaše financie. Je vybavený horákmi s integrovaným zapaľovaním, ktoré poskytnú jednoduché, rýchle a pohodlné zapálenie.


Plynové hořáky jištěné pojistkou STOP GAS včetně integrovaného zapalováním jsou kryté dvoudílnou smaltovanou mřížkou STABIL PLUS, která zajistí bezpečný posun. Vše snadno nastavíte pomocí mechanického ovládání s digitálním časovačem. Díky své nízké spotřebě spadá do energetické třídy A. Bezpečnostní pojistka hořáků Na plynové. Tento kombinovaný sporák vám okrem štandardných funkcií prináša aj niečo navyše. Klasická plynová varná doska a multifunkčná rúra, ktorá je ozvláštnená o funkciu PlusSteam, čo znamená, že jedlo môžete pripravovať za pomoci pary.


Doprava zadarmo Na sklade. Ihned k odeslání u vás již 26. Začnime plynovou doskou. Zapaľovanie horákov je integrované v gombíkoch a únik plynu ochránený bezpečnostnou poistkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky