pondělí 14. listopadu 2016

Elektrický citrusovač

Plánujete odšťavňovat především citrusy? Pak je pro Vás nejlepší volbou elektrický citrusovač – citrusy není zapotřebí pracně loupat, ale stačí je rozkrojit na půl. Jelikož se jedná o model elektrický , je zajištěna i jednoduchost a rychlost přípravy.


Konkrétní příkon tohoto modelu má hodnotu W. Praktická je rozhodně i nádoba na šťávu která má díky své velikosti objem o. Přesvědčte se, že elektrický citrusovač ještě více usnadní práci při přípravě zdravého domácího džusu.

V našem sortimentu mají zastoupení především citrusovače Omega a Sage, které jsou charakteristické odolnými konstrukcemi s důrazem na maximální výtěžnost při lisování různých druhů citrusů. Elektrický citrusovač Omega C-12W. Jednoduché a ľahké čistenie - cca 2-minuty čistiacou kefkou pod tečúcou vodou. Výkonný a spoľahlivý elektrický citrusovač Omega C-12W na domáce použitie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Stiskem páky lehce dosáhnete vynikajích výsledků. Navíc doma vymačkaný citrus neobsahuje žádné konzervanty. Citrusovač využijete také při přípravě pokrmů či ochucení vody nebo čaje.


Je lepší citrusovač elektrický , manuální nebo pákový? Vybíráte nového pomocníka na odšťavňování a přemýšlíte, zda zvolit citrusovač elektrický , manuální nebo pákový. Vybírejte si Lisy na citrusy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Odšťavňovač na citrón je skvělým doplňkem do vaší kuchyně. Okouzlující design odšťavňovače z kolekce Vintage Indigo nabízí elegantní způsob, jak vytlačit čerstvé citrusové šťávy k přípravě koláčů.


Navyše doma odšťavený citrus neobsahuje žiadne konzervanty. Vyberáte nového pomocníka na odšťavovanie a premýšľate, či zvoliť manuálny, elektrický alebo pákový lis na citrusy. Vyberajte si Lisy na citrusy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. How to Grill a Good Steak by Master Chef Robert Del Grande - Duration: 9:01. Pomeranče, grepy ani citróny není třeba loupat, pouze je překrojíte a přiložíte na lisovací hrot.


Stylový citrusovač SGW navrhl pro Alessi designér Stefano Giovannoni.

Praktický a elegantní nerezový odšťavovač na šťavnaté citrusové. Príslušenstvo ku kuchynským robotom) Hodnotenie produktu:. Robustní pákový lis na granátová jablka je v. Je vybaven rotační motor, přímo vytlačovaly šťávu.


Existuje několik typů trysek Autonomní odšťavňovače. Standardní se používá s pomeranči. Další trysky vymačkejte šťávu z středně. Disponuje obousměrnou rotací a tak získáte z ovoce maximum.


Lis na citrusy, Eva Solo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky