pátek 20. listopadu 2015

Smaltované nádobí červené s puntíky

Smaltované nádobí červené s puntíky vyniká originálním nápadem, který je již znám po celé století a je jedinečný. Smaltované hrnce a rendlíky červené s puntíky jsou jednoduché, kvalitní a tradiční, takže zapadnou do domácností, které hledají právě takový druh smaltovaného nádobí. Smaltované hrnce s puntíky jsou stálicí na českém trhu domácích potřeb již dlouhá léta a zájem o ně rozhodně nijak neopadá. Nádobí s bílým puntíkem od firmy BELIS bude nejen neocenitelným a kvalitním pomocníkem ve Vaší domácnosti, ale i zajímavým dekorativním doplňkem.


Kvalitní sada nádobí ROYAL - smaltované.

Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi požadovaného zboží. Toro 6dílná sada smaltovaných hrnců s puntíky Tradiční smaltované nádobí , které šetří energii i váš čas Hrnce v oblíbeném bílo-červeném provedení využijete v každé kuchyni. Firma BELIS se rozhodla navázat na bohatou historii výroby kvalitního nádobí značky SFINX a obnovit tak sortiment, který právě firma SFINX nabízela. Pod značkou SFINX nabízíme velkoobjemové, smaltované Gastro nádobí , vysokojakostní řadu BSE a řadu smaltovaných pekáčů s rovnými dny.


K servírování kotlíkového guláše nebo samozřejmě i jiných pokrmů se hodí také malé červené smaltované kastrůlky nebo červené smaltované kastůlky s bílými puntíky stejně jako červené smaltované rendlíky. ERVENÉ SMALTOVANÉ SERVÍROVACÍ RENDLÍKY A KASTROLY. Retro soupravy nádobí s bílými puntíky pro každodenní používání a taky pro radost Smaltované soupravy nádobí s bílými puntíky je velmi odolné a vhodné na všechny druhy ohřevu včetně indukce, je zdravotně nezávadné a tak odolné, že se ho nemusíte bát mýt v myčce na nádobí.


Dedra dílná sada hrnců, smaltované , červené s puntíky.

Barva: vnější barva červený smalt s bílými puntíky , uvnitř bílá, černý okraj. Pro každodenní používání, pro dekoraci a hlavně pro radost. Smaltové nádobí je vhodné pro každodenní používání v kuchyni. Je vhodné na plynové, elektrické i sklokeramické sporáky. Všechno zboží máme skladem, objednávky přijaté do 12:hodin vyřizujeme ten samý den, odesíláme nejpozději do hodin.


Smaltované puntíkaté nádobí rozveselí každou kuchyni a vykouzlí ve tvé kuchyni tu pravou domácí atmosféru. Která česká hospodyňka by je n. Woody - dílů Dětská červená sada smaltovaného, kuchyňského nádobí je doplněna i kuchyňským náčiním a chňapkou pro malé kuchařky. Balení obsahuje: chňapku, pánvičku, větší hrnec a menší hrnec, pokličky, mísu, kuchyňské nástroje. Smaltované sady s moderním designem jsou vhodné pro milovníky novinek a módních, kulinářských trendů.


Použity jsou kvalitní skleněné poklice s otvorem pro odvod páry během vaření. Nádobí se může použít v troubě pro zapékání do 1°C. Aplikováno je vysoce kvalitní nerezové kování. Smaltované misky a mísy mají v kuchyni mnoho možností využití, dají se použít i při pikniku nebo grilování. Vše, co je potřeba pro servírování, stolování a konzumaci by mělo být funkční a praktické, ale zároveň i vzhledově zajímavé, a to jak v moderním, tak v retro stylu – a to smaltované výrobky.


Toto nádobí je vhodné nejen jako spolehlivý pomocník v každé domácnosti, ale i jako dekorativní prvek, který vnese do každého domu či chalupy kus veselé nálady.

Vylézají první sluneční paprsky, zatímco nás uchvátí série HANAMI se svými kvetoucími větvičkami připomínající vzdálené Japonsko. Jen se zasněte a představte si ty rozkvetlé třešně. Mísa s držadly s povrchem z velmi kvalitního smaltu v červené barvě s bílými puntíky. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Vně červené s bílými puntíky , uvnitř bílé s černým okrajem. Pro běžné užívání, potěchu i dekoraci. Nádobí smaltované červené s puntíkem v akci najdete v akčním letáku Globus.


Smaltované varné nádobí a různé další potřeby a vybavení odebíráme pouze od předních výrobců, kteří mají v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost všech výrobků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky