čtvrtek 12. listopadu 2015

Ajurvedska kava

Zloženie sa odvíja od toho, aký druh kávy si kúpite. Nie je však veľmi odlišné. Brahmi ajurvédska káva. Káva pre pokojný prirodzený spánok obsahuje valeriánu, ktorá pomáha zlepšovať kvalitu spánku a relaxáciu organizmu. Ajurvédska káva na dobrý spánok.


Okrem toho podporuje schopnosť tela vyrovnať sa so stresom a prispieva k psychickej aj fyzickej pohode. Obsahuje vysoký podiel vlákniny - nazýva sa aj káva na chudnutie. Podporuje aj činnosť mozgu. Môžeme ho považovať za nápoj (obľúbený najmä v indických končinách), ktorý podporuje harmóniu tela aj mysle.


Okrem týchto pozitívnych účinkov vám táto “káva” dobre padne každý deň, pretože nie je návyková. Sami Indové ji považují za nápoj léčivý, ba dokonce výjimečný. Základní principy stravování dle ájurvédy. Dávejte přednost čerstvě připraveným, teplým a domácím pokrmům.


Ajurvedska kava

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nabízíme ajurvédská bylinná mýdla, ajurvédské bylinné zubní pasty bez fluoru, bylinné šampony, bylinné oleje na vlasy, balzámy a krémy.


Free Shipping Available. Looking For kava - kava ? Garance rychlého doručení. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ajurvedska kava

Instantní nápoj obsahuje extrakt z rostliny Withania somnifera (Ashwagandha), která přispívá k optimální mentální a kognitivní aktivitě, podporuje kardiovaskulární systém a relaxaci. Její kořen podporuje tvorbu energie a má adaptogenní vlastnosti. Zlatý doušek je chutný a zdraví prospěšný rozpustný kávovinový nápoj bez kofeinu, který je vyrobený z kvalitních surovin vysoce ceněných tradiční ajurvédskou medicínou – čekanky, ječmene a žita. Zde uvedené informace nejsou určeny jako návod na prevenci, nebo léčbu nemocí, jako výživová tvrzení, ale mají jen informační a vzdělávací charakter o případných rostlinných surovinách.


Vyberajte si Káva podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Je to čistě přírodní produkt bez jakýchkoliv umělých barviv a konzervantů. Neobsahuje špetku kofeinu a nevyvolává tedy nekli nespavost ani překyselení žaludku. Pokud se snažíte omezit přísun kávy jako takové, je vám. Máme rádi ekologii Planetu se snažíme zahlcovat nejméně, jak to jenom jde.


Ajurvedska kava

Má omladzujúce účinky, priaznivo ovplyvňuje reprodukčné schopnosti, zmierňuje problémy v menopauze, pomáha pri predmenštruačnom syndróme či bolestivej menštruácii. Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Nájdených: produktov.


Stejně jako tisíce zdravých receptů pro lepší zdraví. Začněte online kurzem zdarma. Principy ochrany soukromí na Prozdravi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky