středa 18. listopadu 2015

Heureka parní čistič

Díky vysokotlakému proudu páry obohaceného o nano částice a záporně nabité ionty, dochází zároveň k čištění a dezinfekci. Nezdržujte se zbytečně úklidem! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Cleanmaxx parní čistič Ultra 2v- Vyhledávání na Heureka. Vyberajte si Parné čističe podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Popis: Kompaktní parní čistič Kärcher 2-v-SC EasyFix (se sadou na čištění podlah) najde univerzální. O dokonalý domov bez nečistot a bakterií se postará parní vysavač, který zvládne napařování, vysávání i vysušení v jednom kroku.


Má bohaté příslušenství, které je ukotvené přímo na čističi. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Tento inovativní přístroj vysává a pomocí páry čistí tvrdé podlahy jediným pohybem, eliminuje až bakterií a zajišťuje zdravé obytné prostory bez použití chemických čisticích prostředků. Profesionální parní čistič s naftovým ohřevem pro čištění dle volby suchou, vlhkou nebo mokrou párou až do 185°C.


Přístroj je vyvinutý pro nejvyšší průmyslové nároky a je určen. Parní mop a ruční parní čistič. Není třeba žádných mycích přípravků, k provozu mu postačí obyčejná čistá voda. SteaMitt s mikrovláknovou podložkou, pro bezpečné odstranění odolné špíny z. Tecnovap parní čistič bez odsávání GAL - Čištění suchou párou. Mono-Fáze páry s tělem s ABS a automatické doplňování systému s elektromechanickou kontrolou hladiny vody v. W O důkladné hygienické vyčištění podlah ve vašem domově se postará parní čistič , který bez zbytečné námahy a bez chemie zlikviduje 9 bakterií.


Vybírejte ve slovenské verzi Heureka. I když jsou parní čističe ve své podstatě jednoduchá zařízení, pyšní se i různými funkcemi a. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Pod termínem parní čistič se skrývá celá řada nejrůznějších produktů lišící se účelem použití. Základními kategoriemi jsou přístroje ruční a pojízdné čističe, parní vysavače, případně parní mopy. V následující tabulce je možné se seznámit s jejich výhodami a nevýhodami, které ovlivňují jejich.


Můžete jej použít jako parní čistič oken nebo na spáry, aniž by vás bolela ruka. Hodí se tedy na drobnější úklidové práce, tedy do běžné domácnosti nebo kanceláře. Nižší tlak totiž nemusí.


Nepřetržitý vývin páry, kapacita zásobníku na vodu litr, s ohřevem a m dlouhá ohebná hadice činí z tohoto výrobku dobrého pomocníka do. Všechny informace o produktu Čistící prostředek na spotřebič Electrolux Odvápňovač pro parní troubu 2ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Electrolux Odvápňovač pro parní troubu 2ml. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pokud jste tedy typem člověka, který nesnáší uklízení, pak je parní čistič dobrou volbou i pro vás. Tento nový tahací parní čistič s praktickým prostorem na příslušenství v základně X Vapor Deluxe využívá přirozenou sílu páry k čištění všech povrchů.


Hodnotenie produktu: (Nepoužiteľný) recenzia. Výkonný vysokotlakový ručný parný čistič , tlak bar, minútové čistenie, rôzne nástroje pre čistenie kuchýň, grilov, kúpeľní, okien a rady ďalších miest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky