pátek 27. listopadu 2015

Domácí čistící prostředky

Super recepty na domácí čistící prostředky Pokud nejsi zrovna úklidová maniačka, pak máš stejně jako my ráda úklid rychlý a efektivní a ideálně ještě bez použití chemie. Nemusíš hned shánět složitě bio produkty, vyrob si je jednoduše sama. Bez čisticích prostředků se v žádné domácnosti neobejdeme. Domácí čistící prostředky – jak vyčistit domácnost levně a bez chemie?


DOMÁCÍ (DIY) ČISTICÍ PROSTŘEDKY.

A teď už k tomu, jak si vyrobit jednoduché přírodní čističe. Vše stačí smíchat dohromady do vhodné nádoby (s rozprašovačem nebo bez) a můžete se pustit do úklidu #128578; Univerzální octový čistič. Mnohé z toho, co máme běžně v kuchyňské spíži , se při bližším pohledu velmi dobře hodí také na mytí kuchyně.


Na předním místě seznamu stojí samozřejmě ocet, vydatnými pomocníky však mohou být i sůl nebo citronová šťáva. Chcete mít byt jako ze škatulky a vytvořit z vašeho domova zdravé prostředí? Zapomeňte proto na běžné čistící prostředky plné chemikálií a raději si vyrobte své vlastní. Nábytek i podlahy vydezinfikují a nablýskají stejně dobře a navíc na vás zapůsobí jako forma aromaterapie.


Na trhu je v současnosti mnoho tzv.

Ekologicky šetrné produkty vyrobené z rostlinných složek. Přeměňme svět na lepší místo. Produkty šetrné k životnímu prostředí vyrobené z rostlinných složek. Vyzkoušejte naše prací prostředky a čisticí prostředky pro domácnost. Kupované čistící prostředky sice splní svůj účel, ale jejich dopad na životní prostředí i naše zdraví není často vůbec příznivý.


I proto jsme si pro vás dnes připravili návod na několik prostředků, které si zvládnete vyrobit sami doma. Podívejte se na další nápady na téma Úkli Domácí práce a Tipy na úklid domácnosti. Autoři studie uvedli, že tyto čistící prostředky často obsahují glykoletery, které patří k regulovaným toxickým znečišťovatelům ovzduší. Pár tipů a triků na přírodní, a přesto účinné čistící prostředky , které si můžete za pár chvil vyrobit i doma. Vyrobte si domácí čistící prostředky sami!


Málokdo ví, že používáním chemických přípravků na čištění domácnosti zásadně ovlivňujeme i čistotu vzduchu v našich domovech. Nechte se okouzlit našimi tipy na domácí čistící prostředky , které jsou šetrné a provoní váš domov přírodními vůněmi. Podle následujících návodů si můžete připravit čistící přípravek, který bude splňovat všechny. Po nastěhování do nového bytu jsme potřebovali vzít úklid domácnosti pořádně z gruntu.


Co ale dělat, když nechcete používat chemické přípravky plné agresivních látek a výrazných vůní? Vyrábíme prostředky na čištění a mytí značky ALTUS, které nezatěžují životní prostředí. Naše mycí prostředky výborně čistí a zanechávají příjemnou svěží vůni.

Pokud kupujeme v drogerii čistič odpadů, pořizujeme si jeden z nejhorších jedů, které jsou určeny k použití v domácnosti. Přestože jde o vysoce toxické prostředky , pořídíte je běžně za několik desítek korun. Na ucpaný odpad ale můžeme použít i mnohem jednodušší prostředky. Po koberci rovnoměrně rozprašte silnější vrstvu jedlé sody nebo dětského zásypu , nechejte přibližně hodinu odpočívat a poté vyluxujte.


Domácí EKO čisticí prostředky : Účinné a za pár korun Domácími čisticími prostředky se zbavíte zápachu, skvrn od potu, vyčistíte sklo, nádobí i mosaz. Jako bonus budou vonět přesně tak, jak se vám zlíbí! Návod na domácí čistící pastu je velmi snadný. Ocet, citron, soda – svatá trojice pro domácí čištění.


Většinu běžných nečistot odstraníte pomocí octa, citronu a jedlé sody. Tyto tři domácí čisticí prostředky. Máme pro vás, milé pečující dámy a pořádkumilovní pánové, několik tipů, jak si vyrobit vlastní čistící prostředky s prokazatelnými dezinfekčními účinky. Mnohé očistné domácí akce, ať již jde o vycídění umyvadla, vany, vodním kamenem zahnědlé konvice, nerezového dřezu či umytí podlahy, obstarají naprosto neočekávané čisticí prostředky citron, ocet a soda.


Poradíme vám, jak je používat. Zdatnou trojici pak může bezvadně doplnit takzvaná švédská útěrka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky