pátek 6. listopadu 2015

Primus termoska

Primus termoska Vacuun Bottle 0. Dvouplášťová vakuová termoska z nerez oceli s matnou povrchovou úpravou. Since then our innovative products have made countless expeditions possible through outstanding quality and performance. Our passion for the outdoors and technical expertise is the secret behind every one of these innovations.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzia.

We have everything to make a good adventure great. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Je vyrobena z nerezové oceli a využívá dvojstěnnou konstrukci, čímž je její obsah dokonale izolován. Je vyrobená z nerezovej ocele a využíva dvojstennú konštrukciu, čím je jej obsah dokonale izolovaný.


ClickClose uzáver termosky dokonale izoluje. Obvykle expedujeme do dnů. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Víko lze použít jako hrnek.

Okrem tradične výbornej izolácie ponúka nový tvar, ktorý sa zužuje smerom k spodnej časti termosky, čo uľahčuje vkladanie do batohu medzi iné veci. Zátka umožňuje nalévání bez úplného otevření termosky, víko možno kombinovat jako hrníček (džbánek). Barevná Fashion kolekce, několik barev viz. Fľaša je navrhnutá tak, aby udržala teplotu nápoja aj v extrémnych podmienkach, preto ju oceníte aj na lyžovačke v zime aj na pláži v lete. Termohrnek objem 470ml, hmotnost 360g, výška 222mm, průměr 73mm, šířka 73mm, typ izolace obsahu vakuová, tepelná výdrž studené v hodinách 1 tepelná výdrž teplé v hodinách materiál tělo nerezová ocel, materiál zátka plast, barva černá, záruka na protečení obsahu, záruka výrobce na výrobek let, speciální funkce - ovládání jednou rukou, bez obsahu BPA.


Veko slúži tiež ako hrnček. Dvojplášťová nerezová ocel má výborné izolačné vlastnosti, nízku váhu a. Pro lepší izolaci je vakuová část termosky potažena stříbrem. Její konstrukce dovoluje uchovávat obsah buď teplý, nebo studený při odlišné venkovní teplotě.


Hodí se nejen do přírody, ale také třeba do školy, do práce, případně na zmrzlinovou party. Má nízkou hmotnost, což se nikterak neprojevuje na odolnosti, je dodávána s rychlouzavírající zátkou, která umožňuje nalévat její obsah po stisku knoflíku na zátce. Práškově lakovaný povrch zajišťuje lepší uchopení a zvyšuje odolnost. PRIMUS termoska vakuová žlutá 0. Dále bych se chtěl zeptat, jestli se dá objednávka vyzvednout osobně na nějaké prodejně nebo jinde v Praze.


Tento typ vrchnáku je možné pre lepšie. Konstrukce dovoluje uchovávat teplé či studené nápoje v odlišné venkovní teplotě a nalevát je bez povolování pouze stiskem knoflíku na zátce. Základom termosky je dvojitá vnútorná nádoba s lesklými dvojitými stenami, z medzery medzi stenami oboch nádob je vyčerpaný vzduch - vákuum, ktoré slúži ako izolant.

Termosky a termohrnky značky Florina. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Dobrá izolácia a nízka hmotnosť. Bay Gifts to the Rescue.


Práškovo lakovaný povrch zaisťuje lepšie uchopenie a zvyšuje odolnosť. Nerezová termoska s rychlouzavírající zátkou. Risk-free ordering with 100-day returns.


Shop our special offers while stock lasts! Be Ready for your Next Adventure with Outdoor Equipment from Alpinetrek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky