čtvrtek 19. listopadu 2015

Degustační sklenice na whisky

Check Out Whisky on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Degustační sklenice na koňak, rum, whisky a pálenky zrající v sudu. Tvar dokonale umožní nápoji uvolnit své aroma a.

Luxusní ručně foukaná sklenička na whisky ve tvaru tulipánu. Vychutnejte si svou whisky opravdu stylově tak, jak si to bezesporu zaslouží. Novinka roku na poli luxusních skleniček. Naše nabídka vás překvapí množstvím kvalitních sklenic na whisky z křišťálového skla vyrobených ve špičkových českých a světových sklárnách.


Běžné i originální tvary, na degustaci nebo běžné užití, sklenice klasické nebo na stopce uspokojí běžné konzumenty, ale i fajnšmekry. Pokud milujete kvalitní koňaky, rumy nebo whisky. Rostoucí obliba lihovin, zrajících v dubových či ovocných sudech, s sebou přinesla i potřebu pečlivě tvarovan.

Originální degustační sklenička od výrobce Glencairn Glass. Modrá sklenice na whisky z křišťálového skla Nachtmann Traube Whisky Tumbler Cobalt Blue, 2ml. Tulipánový tvar sklenky se zúženým hrdlem nedovolí parám uniknout ihned do prostoru a degustér si tak může plně vychutnat aroma whisky (nebo jiný ušlechtilý destilát) ve sklence. Ani sklenice na whisky se nevyhnula sporům o tom jaký je správný tvar skleničky na whisky.


Klasický válcový tvar (tumbler) je vhodný pokud chcete whisky jen tak popíjet. Tulipánky jsou ideální variantou skleničky pro ty jenž rádi vychutnají své oblíbené pití. Tento typ sklenic je univerzální pro většinu kvalitního alkoholu a to jak whisky , rumy, koňaky, atd. Zároveň je tento tvar sklenice nejoblíbenějším pro sommeliéry a znalce kvalitního alkoholu. I když jste si doposud domnívali, že dokonale znáte obsah lahví ve vašem baru, tak vás degustační sklenice překvapí odhalením nových potenciálů nápojů.


Nabízíme množství broušených skleniček, které jsou vhodné i pro mytí v myčce. Veškeré skleničky můžete objednávat i po jednotlivých kusech. Nachtmann Bossa Nova vykouzlí pohodou jako tanec, pro který je pojmenována.


Sada na whisky - stříbrný tác, karafa na whisky a sklenice. Nám se líbí ty křišťálové. Inspirujte se nápady našich šikovných odborníků na design a využijte slevy až na náš exkluzivní sortiment.


To záleží na tom, kde se nápoj.

Schott Zwiesel Spirit of Nosing degustační sklenice na whisky , kusů. Lihoviny a destiláty se připravují z nejrůznějších druhů surovin. Od vína a obilí, přes různé druhy ovoce na pálenky, až po třtinový cukr na výrobu rumu. Set sklenic na červené víno Burgundy Vivendi Premium moderní sklenice pro každodenní použití Nachtmann.


Tvarově se sklenice liší dle druhu servírovaného alkoholu. Skleničky na whisky nebo na whiskey ? Obecně sklenice dělíme na sklenice na likéry, sklenice na koňak a brandy, sklenice na pálenky (neboli panákovky), sklenice na whisky a sklenice na rumy. Vyberte si u nás z řady sklenic na lihoviny, které jsou vyrobeny z prvotřídního bezolovnatého křišťálového skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky