úterý 17. listopadu 2015

Whirlpool mikrovlnná trouba

Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí.


Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba Technologie 6. Whirlpool - poznáte rozdíl. WHIRLPOOL MWP 3SX dosahuje výkonu až 9W. Zvládne jak mikrovlnný ohřev pokrmů, tak rozmrazování a pečení na grilu.


I přesto, že se tato vestavná nerezová mikrovlnka zdá na pohled. Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, elektronickým dotykovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro talíře s průměrem až 3cm. Veškeré informace o produktu. Neutrální design a jednoduché ovládání nerušeně doplní každou kuchyni! Mikrovlnná multifunkční trouba s technologií 6. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Whirlpool mikrovlnná trouba

Automatické programy pro přípravu Pizzy, masa, zeleniny, těstovin, brambor, ryb, popcornu a ohřevu nápojů. Stačí jen zvolit kategorii a hmotnost, ostatní zabezpečí mikrovlnka. Hodí se do každé kuchyně.


Výrobce si dal velmi záležet na tom, aby. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Většinu zboží zasíláme okamžitě. Moderní vestavná mikrovlnná trouba. Výkon mikrovln je 750W a výkon grilu je 700W.


Tato funkce umožňuje uvařit v páře předprogramované druhy jídel, brambory, zeleninu, zmraženou zeleninu, ryby. Ovládací panel je kromě tlačítek a otočných voličů vybaven přehledným grafickým displejem. Vnitřní objem trouby je l, s. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Vy si jednoduše na elektronickém displeji nastavíte, zda.


Je evidentně určen pro malou rodinu, protože zaměřuje své automatické funkce převážně na mrazené potraviny ve hmotnosti 300–4g, což znamená dvě až dvě a půl porce. Detail produktu Do obchodu. Kč Franke FMW 2CR G BM.


Stock and Ready to Ship. Free Shipping Available. Jedná se o velmi rychlý a hlavně bezpečný způsob, jak jídlo připravit, či jen ohřát to již.


Whirlpool mikrovlnná trouba

Rúra je vhodná do hornej skrinky kuchynskej linky, ovládací panel pristroja je doplnený zeleným grafickým displejom. Tato mikrovlnná trouba je dodávaná se speciální nádobou určenou pro vaření v páře, takže si můžete zdravě připravit různé druhy potravin, například brambory a zmraženou rybu, nebo zeleninu najednou a bez jediné kapky oleje. Nová vestavná mikrovlnná trouba v nerezovém rámečku je idelálním pomocníkem do kuchyně.


Na elektronickém ovládacím panelu můžete volit mezi klasickým mikrovlnným ohřevem, pečením na grilu a nebo rychlé rozmrazování Jet defrost. Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Rádi Vám pomůžeme s výb.


Stačí zvolit druh potraviny a její hmotnost, funkce JetDefrost se již postará o zbytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky