pátek 13. listopadu 2015

Elektrický šamponovač eta 0462

Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy vysavačů ETA Aquill,. Kompletní a otestovaný. Při vydražení více předmětů - hradíte jedno poštovné dle váhy a tarifu pošty - platí u všech aukcí i kde není uvedeno. Při větším počtu položek je možné, že se vám načte neúměrně poštovné.


Tento náhradní díl se ji. Nabízím zánovní elektrický šamponovač ETA. Výkonný pomocník při šamponování koberců v domácnosti. Snadná manipulace a pohotovost. Součástí je několik zcela nových kulatých rotačních kol, kterými se čistí koberec.


Vyrobeno Elektro-Praga, Hlinsko, a. Informační sloupec Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat,že dne 13. Vaše cena bez DPH: 2Kč Vaše. Elektrický šamponovač ETA 04tepovač koberců za 49Kč. Zpět na předchozí stránku.


Info: Klikněte zde pro zobrazení bližších info o tomto inzeráte a. Vašemu požadavku neodpovídá žádný inz. Prodám elektrický šamponovač zn. Je to výkonný pomocník při šamponování koberců v domácnosti.


Výhody: plně funkční, snadná manipulace, skoro nepoužívaný, jen zaprášený, ale ve velmi dobrém stavu, včetně návodu k použití, snadno a levně se na něj shánění náhradní díly a různé zlepšováky. Ostří je vyrobeno z kombinace nerezové a uhlíkové oceli. Břit lze snadno vyjmout a vyčistit pod tekoucí vodou. Online obchod na internetu - vyhledávání zboží na - SLEVOVAR. Dostaňte něco navíc než ostatní!


Můžete získat dárky k objednávce, slevové kódy pro nákup v našem internetovém obchodě nebo slevové poukázky na nákup v našich prodejnách. Se spotřebiči ETA si úklid můžete maximálně usnadnit. Vyberte si u nás robotický vysavač, který za vás vysaje a vytře, nebo třeba parní čistič, kterému k dokonalé čistotě postačí jen trocha vody. Dokonce i žehlení může být s pomocí žehličky ETA hračkou. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.


Bez nebezpečí a rizika! Používání elektrického čističe uší je velmi jednoduché: nasaďte měkkou silikonovou hlavici, zapněte přístroj a ostatní už bude fungovat samo. Ohřívač disponuje nastavitelným termostatem a má vysoce efektivní tepelnou izolaci z polyur eta nu. Samozřejmostí je kontrolka provozu a nechybí ani magnesiová anoda.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. V létě prošli komplet vyčištěním a přetěsněním. Náhradní díly na vysavače ETA x4AQUILL - x4Aquill - Katalog x4Aquill.


Produkty ETA na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky! Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky