pondělí 23. listopadu 2015

Keramická varná deska

Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Snaige MS-1Sklo- keramická deska. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.

Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Varná deska s radiačními zónami: 2×1mm, 1×1mm a 1×2mm. Přípravu pokrmů vám sklokeramická varná deska může usnadnit díky speciálním funkcím. Sklokeramická varná deska usnadní vaření díky mnoha doplňkovým funkcím.


Vyberajte si Varné dosky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Jde o elektrické zařízení, které zajišťuje pohodlné vaření i snadnou údržbu. Samostatné varné desky.


Můžete si proto navrhnout kuchyni přesně podle vašeho přání a rozmístit spotřebiče a prostor na vaření a pečení tam, kde vám bude vyhovovat.

Bezpečnost dále ještě zvyšuje funkce automatického vypnutí, která do dvou minut po vypnutí všech zón vypne celou desku. Indikátory zbytkového tepla varné desky neslouží pouze k upozornění na to, že je deska horká. Horké varné místo může být energeticky využito, např.


Varná zóna Vario Chytrá domácnost Aktuálně dostupné ve vybraných zemích. Tak můžete přístroje komfortně o. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Varné desky od Whirlpool jsou ideální pomocník do kuchyně.


Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Dotykový a posuvný ovládací panel vám umožní snadno a přesně regulovat teplo pouhým posunem prstu po teplotní stupnici nebo dotknutím se požadované teploty na displeji. Ale i když přesto zapomenete desku vypnout, nemusíte se bát.


Toto dotykové ovládání se zvukovou odezvou bylo navrženo tak, aby zabíralo minimum místa, ale stále vám poskytovalo skvělý přehled o stavu vaření letmým pohledem. Získáte více volnosti a více pracovního místa. Hladký povrch varné desky se snadno čistí a vyvýšené okraje rámu zabraňují přetečení. Keramická varná deska se ovládá pomocí integrovaného dotykového senzoru na digitálním displeji.


Kromě teploty lze pro každou varnou desku naprogramovat časovač v minutových nebo 10-minutových krocích. Nastavit lze automatické vypnutí plotýnky po uplynutí nastaveného času, nebo zaznení zvukového signálu.

Vaše keramická varná deska panel je vybavena elektronickými ovládacími prvky s citlivými dotykovými tlačítky. Když se prstem dotknete tlačítka, aktivuje se odpovídající funkce. Vždy stiskněte současně jen jedno tlačítko. Indukční varná deska se sama o sobě vůbec nenahřeje, ale zahřívá přímo na ní položenou nádobu.


K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíme. Indukce vaří velmi rychle a lze ji během vaření účinně regulovat. Nádobí na indukční vaření musí mít magneticky vodivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky