čtvrtek 5. listopadu 2015

Folie do kuchyňské linky

Samolepící fólie do kuchyně. Jednoduchou cestou k novému vzhledu kuchyňské linky je použití samolepící fólie. Na výběr máte z mnoha různých designů od těch jednobarevných až po pestré se vzorem.


Při rozhodování se zamyslete nad tím, jak chcete, aby kuchyňská linka v kontextu celého vašeho bydlení působila. V kuchyni môžete využiť fólie na oblepenie celej kuchynskej linky , jednotlivých skriniek, kuchynskej dosky, chladničky, mikrovlnky, rúry alebo umývačky na riad.

Niektorí zákaznici dokonca lepia fólie aj na kachličky, prípadne sklennú zástenu. Dokážete tak premeniť úplne celú kuchyňu, a to len za zlomok ceny oproti kúpe. Plánujete zakoupení nového bytu, nebo rekonstrukci stávajícího bydlení?


V případě, že ano rádi Vám s celkovým návrhem bytu. S výrobou kuchyňských linek do panelákových bytů, či bytů v bytových domech. Navrhneme rozložení kuchyně, jídelny, případně tyto dvě zóny.


Fólie na obnovu kuchyňské linky - červená: Některé barvy a povrchy zubem času zešednou, opotřebují se a nejsou již tak hezké a zářivé jako když byly nové. Tento problém se týká i kuchyňské linky , která je zpravidla používána velmi intenzivně.

Masivní i dýhované kuchyňské linky lze mořit do jakéhokoliv požadovaného odstínu. Některé části kuchyňské linky lze navíc díky použitému materiálu ohýbat do oblouku. Dojde-li během užívání k poškrábání dvířek, s masivem nebo dýhou lze ještě pracovat a škody se většinou nechají opravit. Folie přilepíte nebo volně položíte na dno zásuvky nebo karuselu kuchyňské linky a je hotovo. Dalším dobrým tipem do kuchyně je využít mimo folie i protiskluzovou podložku.


Tato chytrá věcička je vhodná především do dřezových skříněk. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Bude totiž třeba vysadit dvířka od kuchyňské linky , odmontovat šedou lištu a opět ji nasadit. Jde to relativně rychle. Důležité je vše dobře vyměřit, aby se nepokazila samolepící folie.


PATIFIX - je vhodná na nábytok, plasty, plech a pod. Odolný, omyvatelný materiál. Speciální fólie na obnovu kuchyňské linky navrátí vaší kuchyni zbrusu nový vzhled. Folie je v lesklém provedení a aplikuje se pouhým nalepením na.


Kuchyňské linky na míru každému prostoru jsou nejen vysoce praktické, ale mají také moderní design přesně pasující do zbytku interiéru. Vybírat lze z různých materiálů a provedení dvířek, samozřejmostí je přesné vyměření a odborná montáž. Nejen, že tyto kuchyňské obkladové desky dobře vypadají, ale skvěle se udrží v čistotě a dodají vaší kuchyni na kráse a jedinečnosti.

V sortimentu našeho obchodu najdete širokou paletu barevného provedení obkladových kuchyňských desek. Kuchyňské linky Kuchyňská linka je často synonymem pro dokonale funkční, racionálně uspořádanou a ergonomicky příjemnou kuchyň pro menší a středně velké prostory. Naši designéři řeší i kuchyňské linky tak, aby poskytovaly svým uživatelům stejné estetické potěšení a komfort, jako luxusní kuchyně ve velkorysých interiérech. Jak probíhala instalace kuchyňské linky do sádrokartonové stěny bez pomoci hmoždinek? Svépomocný stavebník Michal ve své rekonstrukci bytu pokročil, a protož.


Chcete trochu zmodernizovat kuchyň a pořídit nové spotřebiče? Vyměnit kuchyňské skříňky? U nás najdete vše, co hledáte, od úchytek až po vozíky a pracovní desky.


Prohlédněte si naši širokou nabídku a najděte si svůj styl, design i rozměry a jakékoli další ingredience, které v kuchyni potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky