středa 11. listopadu 2015

Vakuové masážní baňky

Podtlak se reguluje pomocí pumpičky , terapii tak umíme přizpůsobit na míru konkrétnímu klientovi. První zmínky o této metodě nalezneme už v Mezopotámii, u starých indiánů, a. Vakuové masážní baňky , baňkování set ks. VAKUOVÉ MASÁŽNÍ BAŇKY HOBBY- baněk - 5. V naší nabídce najdete nejširší sortiment masážních a terapeutických baněk.


Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování, ale i na vzdělávání.

V našem školicím zařízení pořádáme kurzy se zaměřením na regeneraci organismu. Jak vakuové masážní baňky fungují. Ošetření baňkami se zakládá na principu podtlaku. Zjednodušeně řečeno baňka vytáhne do ošetřovaného místa krev, čímž nastartuje prokrvování.


Masážní pomůcky) Hodnocení produktu: 1 (). Sada obsahuje baněk o různých průměrech, magnetické koncovky, pumpičku, hadičku, náhradní ventilek a těsnění. Plastové vakuové masážní baňky značky MEDIMAS.


Baňky se přiloží na kůži a pomocí přiložené pumpičky se po několika stlačeních vytvoří v baňce podtlak. Medimas plastové vakuové masážní baňky ks.

Pomocí baňkování dochází ke zlepšení buněčné aktivity a odstraňování podkožního tuku, tím pomáhá omlazovat pokožku celého těla. Baňkování je metoda známá déle než pět a půl tisíce let. Tato masážní technika je často využívána před masážemi, protože baňkování dokonale uvolní a prokrví svalstvo. Najdete u nás všechny možné druhy baněk. Nyní velmi populární silikonové baňky.


K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Tyto masážní pomůcky jsou nedílnou součástí masážní techniky baňkování. V nabídce jsou baňky skleněné, silikonové nebo plastové vakuové. Efekt masážní baňky je vždy založen na stejném principu a je vcelku jedno, z jakého materiálu jsou baňky vyrobeny. Z masážní baňky je odstraněn kyslík a způsoben podtlak.


V Číně se baňky používaly po tisíciletí. Vhodné pro používání při bolesti, křeči a blokádě svalů. Vyhnáním vzduchu z baňky se vytvoří podtlak, kůže a. Klasické skleněné baňky se přikládají na tělo použitím zahřátého vzduchu, čímž se vytvoří podtlak. Nejpopulárnější silikonové baňky z lékařského silikonu nabízíme v různých velikostech a barvách. Odbourávání bolesti a zmenšení celulitidy.


Tradiční čínská medicína. Jeden z mnoha kurzů, které vyučujeme v DEXTER ACADEMY je zajímavý kurz vakuové masáže neboli baňkování, který jsme vyvinuli za spolupráce odborníků. Tyto baňky jsou vyrobeny prémiovým výrobcem profesionálních medicínských potřeb a pracuji s nimi více než let.

Vyzkoušela jsem baňky tohoto typu i od jiných výrobců, které jsou dnes na našem trhu, ale kvalitu materiálu nelze s KangZhu srovnat. Sada masážních baněk, vakuové baňky - dílná sada. Detailní popis produktu.


Součástí setu je kartonová krabička. Doporučujeme na to virucidní, baktericidní a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky