středa 4. listopadu 2015

Kuchyňské kleště

Kuchyňské kleště

Kuchyňské kleště ve své kuchyni zcela jistě využijete! V naší nabídce jsou kleště různých typů a velikostí, které se mohou použít na obracení masa při pečení nebo grilování - grilovací kleště , ale také třeba na servírování. I taková věc jako jsou kleště mají v kuchyni důležitou úlohu.


Hodí se pro obrácení masa na pánvi či na grilu, k vytahování uvařené kukuřice či párků, apod. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tefal, Kuchenprofi a dalších. Vybavujeme restaurace, bary, jídelny, bufety a jiné gastronomické zařízení. Silikonový materiál nijak pánev nepoškrábe.


Kleště mají praktické očko pro zavěšení a zamykatelnou pozici. Kleště stačí přiložit ke hraně nádoby a stisknout k sobě rukojeti. Už se nemusíte bát, že si spálíte prsty.


Kuchyňské kleště

Barvu v současné době nelze zvolit, je zasílána podle momentální skladové dispozice. Nerezové kuchyňské kleště se silikonovým koncem v oranžové barvě Premier Housewares Zing. Univerzální kuchyňské kleště. Praktický pomocník do každé kuchyně, který je vhodný i na antiadhézní povrchy.


Naběračky) Hodnocení produktu:. High quality face respirators to boost your protection. Z důvodu mimořádné situace vzniklé na základě koronavirus je možné za dobírku u kurýra platit pouze kartou, kurýrní společnosti nepřebírají hotovost a vyžadují bezkontaktní styk.


Kuchyňské kleště

Velmi praktické jsou speciální kleště se sítkem, určené na smažení. Dalším nepostradateným. Kleště na servírování špaget a těstovin, kleště na chřest případně universální kleště určitě při vaření a stolování využijete.


Firma maximálně využívá dlouholeté zkušenosti a tak s. Nechce už se vám obracet řízky vidličkou? Chtěli byste pohodlné náčiní na nabírání salátů? Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů. Jednoduše s nimi naberete a naservírujete maso či přílohu. Vhodné pro všechny druhy nádobí, vynikající také pro nádobí s nepřilnavým povrchem.


Kuchyňské kleště

Materiál je žáruvzdorný a odolný do 2°C. Tyto kuchyňské kleště jsou ideální pro použití na jakýkoliv materiál nádobí. Vyberte si z velkého množství kvalitních pomocníků do kuchyně.


Odolnost vůči vysokým teplotám Vhodné pro použití v kuchyni a grilo. Smažení, obalování či servírování špaget nebylo nikdy jednodušší! Při grilování či vaření jsou tyto kleště skvělým pomocníkem.


Rösle uzavíratelné kuchyňské kleště , nerezové. Tescoma multifunkční kuchařská pinzeta PRESTO. Patentovaný mechanismus umožňuje uzamknout kleště v uzavřené pozici, a to pomocí jedné ruky, jejích následné otevření je pak stejně snadné. Možnost snadno uzavřit kleště oceníte zvláště při jejich skladování.


Propracovaná ergonomie kleští umožňuje snadnou. KDS Sedlčany kleště na nehty Profi - nerez. Tento luxusní nástroj vám bude spolehlivým pomocníkem při vaší domácí manikúře. Používá se zejména na tvrdší nehty, které se klasickými nůžkami špatně.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tento praktický nástroj se dá používat jako kleště na těstoviny a jako obracečka. Je vyrobený z ušlechtilé oceli s pracovními plochami z žáruvzdorného plastu.


Rukojeť je opatřena protiskluzovým povrchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky