středa 18. listopadu 2015

Mlýnek na maso eta

Mlýnek na maso eta

Mlýnek na maso ETA toho ale umí mnohem víc. Díky silnému motoru a široké paletě příslušenství nabízí nejen dvě hrubosti mletí, ale i strouhání pro zpracování většího množství sýra nebo zeleniny. Milovníky klobás, párků a jitrnic pak potěší nástavec na domácí výrobu uzenin. Nemusíte se bát, že by u vás mlýnek nenašel využití.


Použití mlýnku je pohodlné a. Má kovová převodová kola, tvrdý nerezový nůž a destičky. Součástí výbavy je také. Strouhání a krájení širokého sortimentu potravin nebylo nikdy tak jednoduché. O perfektní namletí oblíbených potravin se postarají kovová převodová kola a tvrdý nerezový mlecí nůž a destičky.


Veškeré informace o produktu. A jen tak vás neopustí – jeho vysokou životnost zajišťují kovová převodová kola i kovová mlecí komora. Výkonný motor je navíc chráněn proti poškození. Sestavení mlýnku jde jako po másle a stejně jednoduché je i jeho.


Vhodné pro roboty ETA Gratus, Gratussino, Gustus a Meno. Bez ručního mlýnku na maso se v kuchyni neobejdete. Zvláště milovníci domácích huspenin a zulců by se tak bez mlýnku na maso neobešli.


Jedná se o principiálně jednoduchý mechanický strojek. Umožňuje pohodlné mletí masy a plnění uzenin (nástavec součástí balení). Disponuje dvěmi plotnič. Ambo II lze využít k mletí, krájení plátků, strouhání, plnění uzenin.


Pracuje velmi efektivně, maso rozemele rychlostí až kg za minutu. Funkce Reverse se postará o zpětný chod. Je veľmi odolný, jednoducho sa skladá a udržuje.


Vybíráme: mlýnek na maso. Mleté maso je velmi oblíbenou surovinou v mnoha domácnostech. Kdo si někdy vyzkoušel mletí ruční, velmi rychle uvažoval o tom, jestli by si náročnou práci nemohl nějak usnadnit.


Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy robotů a mlýnků na maso ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA jako destičky, kola ozubená, misky, nože, opěrky, tlačítka, struhadla aj.


Jednoduché a rychlé sestavení, snadné ovládání, ochrana proti poškození motoru. Vysoká životnost díky kovovým převodovým kolům. Domácí sekaná, karbanátky, hamburgery, masová směs v lasagních nebo plněné papriky - potěší každého labužníka.


Pořizujete nový mlýnek na maso a nevíte si rady? Tento mlýnek na maso v robustním designu je výkonný pomocník, který ušetří čas i peníze v každé kuchyni. Právě proto je možné na trhu zakoupit mlýnky na maso , s jejichž pomocí si připravíte chutnou a poctivou poživatinu i doma. V následujícím textu Vám poradíme, jak správně takový mlýnek vybrat, abyste byli s jeho prací spokojeni.


Kuchyňský robot ETA Gratus MAX umí doslova zázraky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky