středa 25. listopadu 2015

Nerezová várnice

Jistým typem várnic je i speciální ohřívač na víno, který zajistí. V nabídce nerezových várnic máme široký výběr. Potřebujete objemnou a velkým obsahem litrů, nebo stačí malá litráž? K dispozici jsou nerezové várnice s výpustí, kohoutem, nebo bez výpusti, kohoutu. Nerezová várnice s výpustí.


Tyto várnice (termos) jsou celonerezové, zdravotně nezávadné a levné.

Vhodné do nemocnic, škol, atd. Díky své masivní konstrukci jsou várnice oblíbené v mateřských školách, školních jídelnách a pečovatelských službách. Upresniť parametre Cena: € € Skladom Novinka Akcia Doprava ZADARMO Výrobca. Schengler (10) Najnovšie Najlacnejšie Najdrahšie Zobrazujem 1-z predchádzajúce strana. Termosy pro tekutiny (např. na čaj) jsou s výpustným kohoutkem.


Várnice je vybavena víkem se silikonovým těsněním. Onpira nerezová várnice bez výpustného kohoutu. Ideální pro udržení teplých i studených nápojů jako je např.


Víko je opatřeno ventilem, který slouží k upuštění páry.

Obsah tekutiny vydrží horký cca. Elegantní pánské i dámské hodinky pro každou příležitost. Jsme výhradní distributor značky Paul Rich v Česku a na Slovensku. Při přepravě tekutin jsou tyto várnice opatřeny výpustným ventilem. U Várnic máme stejně jako u termoportů možnost výběru podle kapacity dané várnice.


V naší nabídce najdete várnice s kapacitou. Vnitřní vložka je vždy již nerezová. Mezdi pláťom várnice (termosu)a vložkou je vzduchový priestor, ktorý vytvára tepelnú izoláciu. Pri okolitej teplote 20°C neklesne teplota prenášaných potravín behom troch hodín z 90°C na teplotu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


S touto várnicí uspokojíte veškeré nejluxusnější gastro nároky. Tento kvalitní produkt se díky svému ušlechtilému vzhledu může pyšnit nejlepšími hygienickými vlastnostmi. Napíšte vašu e-mailovú adresu a dostávajte info o najnovších novinkách a akciách ako prví. Na prodej gastro nerez várnice – termos s výpustí na tekutiny. Bez kohoutu (cena cca 1- 250Kč dle provedení).


Kč, dobírka 2Kč - záloha na poštovn. Praktický kohoutek pro optimální proces výdeje tekutin (např. čaje) Díky dvojité izolaci stěn zůstane teplota uvnitř nádoby déle na požadované úrovni. Obchodní značka Onpira vznikla jako jedna z divizí společnosti A.

Jako výhradní dovozce většiny prodávaného zboží zajišťuje Onpira profesionální záruční i pozáruční servis všech našich produktů. Možno objednat samostatně pro výměnu staré várnice např. Více informací Tweet Sdílet Goog. Vnútorný obal je vždy nerezová pre dodržanie základných pravidiel hygieny. Istým typom várnice je aj špeciálny ohrievač na víno, ktorý.


Víko várnice je uchyceno masivními přezkami. Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky