úterý 17. listopadu 2015

Okapní systémy

Specializovaný internetový obchod s širokým výběrem okapových systémů s příslušenstvím. Plastové okapy, pozink okapy, barevné lakované okapy, Lindab Rainline, Satjam Niagara a další. Kvalitní okapové systémy na všechny střechy a pergoly.


Dopravíme kamkoliv v rámci ČR. Skladové zásoby nejprodávanějších typů a. Nabízíme kompletní okapní systémy , které zaručují odvod dešťové vody, jsou esteticky příjemné a uspokojí náročného i běžného uživatele svou kvalitou i cenou.

Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink , dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek. V nabídce klasické pozinkované okapy, měděné a titanzinkové okapy, plastové okapy, barevné okapové systémy a prvky s povrchovou úpravou. V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy, dále na pozinkované, plastové, titanzinkové, hliníkové okapy, barvené pozinkované žlaby a svody.


Výběr záleží na vkusu zákazíka a na využití žlabů a svodů. Voda, která proteče systémy systémy Lindab Rainline, není kontaminiváná žádnýmí škodlivými látkami, a na rozdíl od měděných systému je systém Lindab. Spočítejte si okapy na vaši střechu Spočítat materiál.


Upřesnit parametry materiál. Cu (69) FeZn (393) TiZn (69) typ. Hledáte vhodný okapní systém pro vaši střechu ?

Nabízíme Vám s naší nabídky žlabové systémy , které spolehlivě odvedou všechnu vodu z Vaší střechy tam, kam si přejete. Střešní systémy - okapnice - slevy na internetu z nabídky střešních oken a doplňků VELUX, tepelných izolací Isover, Knauf, Rockwool, střešních fólií a doplňků. Barevný okapový systém ELEMENT.


Začněte tím, že namontujete první a poslední hák a natáhnete mezi nimi provázek. Potom namontujte další háky v linii podle provázku. Háky se montují na krokve, nebo na bednění nad krokvemi, s rozestupy až 1cm. Tyto materiály máme běžně skladem, nutno však prověřit aktuální. Základem okapových systémů vyráběných z pozinkovaného plechu je kvalitní ocel na kterou je galvanicky nanášena vrstva zinku, sloužící k ochraně oceli pře korozí.


U významných budov byly podokapní žlaby osazovány již v barokním období. Dnes jsou okapní žlaby považovány za. Okapní systémy z pozinku.


Bramacu dodán okapní systém Element,když to videli pokryvačí ,tak se sdesili že je to největší šit. Tak jsem dodavateli napsal ,že ho chci vymenit a on tedy že nenní problém ,ale že on ho má let a že je uplně v pohodě. Rozvinutá šíře plechu 3mm = průměr žlabu 1mm. Tento rozměr se používá na odvodnění větších ploch střech jako jsou např. Pozinkované lakované okapové systémy za výhodné ceny.


Z této nabídky si prosím vyberte požadovaný prvek okapového systému (žlab, svo koleno, čelo, háky a další). Laky jsou vyráběny ve více barvách a zákazník má možnost vybrat si okapový systém v barvě střešní krytiny. Délka mřížky je metr.

Zabraňuje vnikání zvířectva a listí do střechy mezerou pod vlnkou tašky. Prodej okapů po celé ČR. Akce na okapní systémy a klempířské prvky. Využijte akce na okapní systémy.


Jarní akce na nové okenní profily. Aktualizováno FOTO našich realizací KUCHYŇSKÝCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky