úterý 10. listopadu 2015

Cukrářské formy

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Tyto dvě cukrářské pomůcky zaručí, že potah na dortu bude krásně rovný a sametově hebký.


Nejoblíbenějšími zdobícími pomůckami bývají silikonové formy na marcipán , které nádherně vytvarují cukrářskou hmotu, a to velice jednoduchým způsobem - natlačením hmoty do formy , následným zchlazením v mrazničce, a poté už jen vyloupnutím z formy ven. Největší internetový obchod pro všechny cukráře.

Velkoobchod-maloobchod. Vyberte si z velkého množství cukrářských potřeb od renomovaných českých i světových firem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V našem sortimentu dále najdete potravinářské barvy, vykrajovátka, vypichovače, tvořítka na hmoty a marcipán, jedlé krajky, silikonové formy , pomůcky pro práci s čokoládou, modelování květin, zdobící špičky a sáčky, potahovací hmoty, cukrářské posypy a zdobení. Jsme tu pro všechny domácí, či profesionální pekaře - cukráře.


U nás naleznete kvalitní cukrářské pomůcky pro pečení dortů, ale i dalších (nejen sladkých) moučníků. Internetový prodej cukrářských potřeb a surovin, vybavení na pečení, nádobí, pomůcek pro dekorace a stolování.

Nabízíme potahovací hmoty, marcipán, ovocné gely, polevy, potravinářské barvy a aroma. Najdete u nás modelovací pomůcky, trubičky,. High quality face respirators to boost your protection. Silikonové formy dorty a pečení můžete vybírat z různých tvarů a velikostí.


Silikon je moderní materiál s vynikajícími vlastnostmi. Podívejte se i další cukrářské potřeby a vybavení a pečte doma stejně jako profesionálové. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Vyznačují se vysokou kvalitou a precizním zpracováním převážně v nerezovém provedení. ProllDecor nabízí vše od surovin pro pečení a zdobení dortů až pro formy a pomůcky na modelování.


Pokud jste Vášnivou milovnicí pečení dortů či jiných sladkostí, najdete zde vše potřebné. Tvarování marcipánu pomocí silikonové formy na marcipán. Pro tyto účely nabízíme cukrářské pomůcky v podobě silikonových forem, které usnadní každé tvarování cukrářských hmot.


Nabízíme formy na pečení, vhodné pro běžnou domácnost i pro profesionální využití. Například jsou to formičky na tlačené těsto z teflonu. Nabídka Plastové formy a spousty pomůcek a potřebpro cukráře a všechny pekaře ať na plný úvazek nebo doma :-) Plastové formy za super ceny v super kvalitě!


Free Shipping Available.

Big Brands at Great Prices. Cukrářské formy a příslušenství. Později začala svoji sbírku postupně rozšiřovat.


Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies. Nože cukrářské , držáky a nádoby na nože. Olej ve spreji do forem. Směsi na piškoty, cupcakes. Formy a formičky na pečení.


Karty, škrabky, stěrky cukrářské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky