pondělí 2. listopadu 2015

Café fara v klentnici

Káva je plného krémového těla, velmi komplexní. V suchém aroma dominuje vůně lískových oříšků. V espressu vyniká čokoládová chuť s chutí pečených broskví a doteky citronu, s velmi kořeněným dlouhotrvajícím dozníváním. At present you can taste meals from radish and spinch grown. Novinky, které Vás čekají v prvním měsíci jara.


Stylová nekuřácká kavárna v Klentnici na trase cyklostezky.

Reviews For English visitors: A wondeful place to chill out and you. Rezervace termínu je možná pouze na více nocí. I kdyz vetsina z mych znamych delsi dobu tvrdi, ze. Nabízíme lahodnou kávu, zážitkový salónek Coffee spirit, farní knihovnu, vinný sklep, ubytování v nově vybudovaných netradičně řešených pokojích, prostornou terasu, dětské hřiště. Café Fara v Klentnici , Klentnice.


Pamatuji si, jak jsem kolem něj ještě „jako malá“ několikrát projížděla v autě a prohlížela si malebný barokní kostel. O Cafe Fara jsem kdysi četla v nějakém kulinářském časopisu (nejspíš v Apetitu) a od té doby ji mám na seznamu podniků, které “musím navštívit”. Pro Vaše pohodlí je Vám k dispozici netradičně řešených pokojů ve zcela nově vybudované dřevěné přístavbě a staré škole, které jistě uspokojí Vaše vysoké nároky.


V Mikulově probíhaly slavnosti města a tak v Klentnici byl klid a mír.

O naši krásnou výzdobu se vždy stará naše paní. Již brzy, pro Vás budeme otevírat naši relaxační zónu. V malé obci na Pálavě neočekáváte podobnou gastronomickou výjimečnost – čerstvé suroviny a ingredience s důrazem především na lokální dodavatele a přímé dodávky od místních farmářů. Má Penzion Café fara v Klentnici v oblasti Břeclav volnou kapacitu?


Podívejte se a zamluvte si termín ubytování! Areál Café fara v Klentnici na južnej Morave V juhomoravskej dedinke na úpätí Pavlovských vrchov vznikol na mieste bývalej barokovej fary a farského dvora areál kaviarne. Aj keď má obec iba 5obyvateľov, miesto sa ukázlo ako vyhľadávané a životaschopné.


V půvabné Klentnici u Mikulova otevřeli novou kavárnu. Když jsem to zaslechla, myslela jsem si, že se nějaký snílek pomátl. Po kopcích Pálavy si turisté odírají paty v pohorkách a padají žízní, ale že by toužili zrovna po kávě? Dvanáctý den po otevření je plno.


Je postaven na místě původních chlívků a právě jejich hospodářská funkce byla inspirací autorovi stavby. Zařadil se tak po bok významných českých architektů, kteří získali toto ocenění, jako je např. Rodinný penzion v Klentnici pod Pálavou nabízí útulné ubytování ve dvou dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. A nepochybuju, že rajčata jsou přímo z Klentnice stejně jako sušené meruňky, jejichž sušení můžete být svědkem přímo v rozlehlé zahradě.


Dalším tahákem Fary jsou zapečené mističky s poklopem s různými náplněmi, které jsou tak pěkné, že si je musíte dát, i kdyby dobré nebyly. Jsem moc ráda, že se mohu podílet na dotváření neustále vyvíjejícího se prostoru s neopakovatelnou atmosférou a spoluvytvářet tak prostory skýtající svým návštěvníkům neopakovatelné zážitky. Novostavba je totiž malou abstraktně stylizovanou stodolou.


Architektonicky vyladěný areál s nezaměnitelnou atmosférou.

Areál Cafe fara v Klentnici leží na severním svahu Pálavy a sestává z několika objektů – staré fary, staré školy, dřevěné dostavby stodoly, nové saly terreny a lázní. Ve středu budov je dvůr, více dole terasa a zahrada. Kávu na espresso si nechávajú pražiť v Coffesource z brazílskych, kolumbijských a etiópskych odrôd arabiky a indickej robusty. A tento rok pribudol i krásny mlyn na kávu.


My sme ešte aj v utorok stihli jesenné víkendové menu. Dobrý den, v Cafe Fara Klentnice se nám velice líbilo. Personál, prostředí,relax v bazénu, vířivce, koupání, saunování. Cafe Fara je svou atmosférou a přístupem personálu k hostům i kvalitou připravovaných jídel ojedinělým a vysněným místem k dovolené.


S manželem nešetříme chválou a poděkováním za dny pohody :-). Areál se tak nyní skládá z budovy bývalé fary, stodoly a vinného sklepa, v letošním roce se ještě rozšíří o nově zrekonstruovanou budovu staré školy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky