pondělí 2. listopadu 2015

Domácí vinotéka dřevěná

Domácí vinotéka dřevěná

Dřevěná domácí vinotéka - Natur. Dřevná domácí vinotéka na lahví, vhodná pro dlouhodobé uskladnění vína. Velikost domácí vinotéky šířka 73cm výška 100cm. Ideální pro uskladnění vína doma.


Lahve jsou v naší domácí vinotéce uloženy vodorovně, díky tomu je zátka trvale zalita vínem a nemůže dojít k vysychání korku a znehodnocení jejich obsahu. Retro dřevěná kulatá luxusní domácí vinotéka solitaire. Elegantní dřevěná domácí vinotéka je z masivu sheesham, skříňka na víno, na cca lahví, moderní design, barva antik. Guzzanti GZ 12B disponuje termoelektrickým chladicím systémem bez kompresoru a bez vibrací a vyznačuje se velmi nízkou hlučností do dB. Menší dřevěný stojánek vhodný pro domácí použití jako doplněk vašeho.


Domácí vinotéka 6- Malá dřevěná vinotéka na lahví. Skladování a uchování vína ve skvělé kondici již pro vás nebude žádnou starostí, vyberte si z naší originální nabídky domácích vinoték, od těch jednodušších, až po kombinované, kde lze nastavit dokonce několik zón s různými teplotami. To dodává komodě rustikální nádech. Můžete si tak být jisti, že doma bude vždy. Vinotéka má otvory na lahví vína.


Stojan na víno - povrchová úprava:V základním provedení je regál dodáván v přírodním stavuNa objednávku výrobek povrchově upraví. REGÁL NA VÍNO RW-1-BOROVICE Povrchová úprava: hňedá. Nabízíme dřevěné kvalitní domácí vinotéky z masivu na domácí uskladnění vína. Kvalitní uložení lahví s vínem ve vinotékách z masivního dřeva šetří místo a je. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Exkluzivní domácí bar, vinotéka je vyrobena ze dřeva a tvrzeného papíru. Luxusní domácí vinotéka , ruční výroba, r. Tropická dřevina Suar je kvalitní, pevná a vysoce odolná. Když přijdete z práce domů, toužíte jen po jednonatáhnout se na pohovku a relaxovat.


K tomu se dobré víno hodí víc než dobře. Se zálibou v dobrém víně přichází i otázka, kde a jak lahve ukládat. Vaše víno je bezpečně uskladněné a navíc. Před výběrem vinotéky dopředu určete místo, na které bude vinotéka umístěna.


Jaký typ se hodí právě pro vás? Barva skříňky na víno vintage provance bílá. Když dokážeme uchovat potraviny delší dobu, zároveň tím méně plýtváme. Proto přicházíme s celou řadou chytrých inovací s názvem Haier Fresher Techs, díky nimž bude vaše jídllo déle čerstvé.


Domácí vinotéka dřevěná

Drevené stojany sú všeobecne obľúbené vďaka jednoduchému zloženiu a. Na co jiného si pořídit domácí vinotéku než na víno. Ty nejmenší kinotéky zvládnou pojmout až lahví vína. Pokud chcete kinotéky větší, můžete mít až s kapacitou – 1vín.


Každá vinotéka má zabudovaný. Všechno nabízené zboží máme skladem. Doručení zboží až domů nebo osobní odběr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky