neděle 1. listopadu 2015

Litinové hrnce modrý smalt

Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco. Smaltované nádobí značky SFINX.


Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Kvalita litiny která je opatřena smaltem, je samozřejmě nižší a zároveň nevaříte na litině, ale. Litinové nádobí modrý smalt ovšem není tak kvalitní, jako nádobí ze surové, přírodní litiny.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Vnitřní stranu nádobí zdobí typický modrý smalt.


Nádherné smaltované hrnce LAVA z masivní litiny, s poklicí. Jeho velkou předností je zdravotní nezávadnost a snadná údržba. Vyberte si barevnou kombinaci, která vás chytne za srdce, a dolaďte si krásně vaši kuchyni nebo jídelnu. Nádherný hrnec ze smaltované litiny, s barevně sladěnou pokličkou, modrý lesklý smalt.


Pro všechny druhy ohřevů, včetně indukce. Elegance od značky LAVA. Masivní litina se vrstvami smaltu, 2x vypálená v peci. Kuchyně a jídelna Vaření Hrnce Odebrat filtry.


Oválný litinový pekáč s víkem vyrobený v ČR. Uvnitř má typický modrý smalt. Forma na pečení ve tvaru beránka z šedé litiny s povrchem z velmi k. Silný plech pro skvělý rozvod tepla. Tato síla materiálu zaručuje absolutní tvarovou stálost nádobí a zaručuje dlouhou akumulaci tepla po nahřátí. Výhoda litinového nádobí je ve vysoké tepelné vodivosti a následné distribuci tepla, výsledkem bude vždy křupavý pokrm s výraznou chutí a šťavnaté maso.


Litinové pánve jsou vyráběny již spousty let od zkušeného výrobce BELIS, přičemž užité postupy výroby jsou neustále zlepšovány a zdokonalovány. Na druhou stranu, litina je perfektní materiál pro zdravé smažení pokrmů. Pánev BSE bez poklice 24cm je velmi masivní.


Tělo je vyráběno z kvalitní litiny. Speciální modrý smalt na vnitřním povrchu pánve zaručuje nejzdravější možný způsob přípravy pokrmů a snadnou údržbu této pánve. Nádobí je vyrobeno z plechu o síle mm, uvnitř je aplikován speciální modrý smalt , který má výborné kyselinovzdorné vlastnosti a zůstává po celá léta prakticky netknutý běžným používáním. Když se tenká vrstvička lesklého smaltu z plechové či litinové nádoby odloupne, je nejlepší ji na vaření již nepoužívat. Odhalený kov, z něhož je hrnec vyroben, se může do jídla uvolňovat, což našemu zdraví škodí.


V nechráněné stěně hrnce se také časem objeví rez a díry, takže hrnec přestane plnit svou funkci. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Vybírejte z 1produktů v kategorii hrnce. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Kastrol se smaltovým povrchem a poklicí, který výborně vede teplo, nabízející ekonomické vaření, navíc toto nádobí má uvnitř aplikován speciální modrý smalt , který má výborné kyselinovzdorné vlastnosti a zůstává po celá léta prakticky netknutý běžným používáním, vhodný na všechny typy tepelných spotřebičů včetně indukce i do trouby, vhodné mýt v. Vaření na smaltu je tím nejzdravějším možným způsobem přípravy pokrmů. Toto nádobí má navíc uvnitř nádob aplikován speciální modrý smalt , který má výborné kyselinovzdorné vlastnosti a zůstává po celá léta prakticky netknutý běžným používáním. Každý hrnec či pánev z této řady nádobí je originálem.


A sada smaltovaného nádobí potěší i jako dárek nejednu. Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Nízký litinový hrnec z produkce renomované společnosti LAVA Metal bude dokonale univerzálně použitelným pomocníkem ve vaší kuchyni.


Nabídne větší průměr (cm), snadno udržovatelný a vysoce odolný smalt ve stylové modré barvě, ale také masivní litinovou poklici pro zkrácení doby vaření a úsporu energie. Popis: Krásný starý hrnec z litiny s původním modrým smaltem a znakem. Oťuky jsou ošetřeny kovářským grafitem. V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Inzerát Hrnec litina- modrý smalt v okrese Brno-město, cena dohodou, od martina precanova na Sbazar.


Hrnek smalt modrý puntík cm. Kastrůlek jako ze starých časů, ovšem v moderním, nadčasovém designu. Rendlík vyrobený ze smaltované litiny, v nádherné modré barvě.


Ergonomická rukojeť, madlo a barevně sladěná poklička. Obsah hrnce je dva a půl litru. Precizní zpracování a dokonalá elegance od značky LAVA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky