pondělí 9. listopadu 2015

Domácí těstoviny honza a matěj

Těstoviny s vepřovou panenkou ve smetanové omáčce se sušenými rajčaty a žampiony 1Kč Vybrat Aglio olio e peperoncino 1Kč Vybrat Těstoviny s pestem ze sušený. Tak se podívejte, jak to dopadlo a pěkně se spolu se mnou najez. Domácí těstoviny Honza a Matěj : Rychlý oběd - Na webu Tripadvisor naleznete recenzí zákazníků, fotografii a výhodné nabídky pro Praha, Česká republika. Milujete těstoviny na mnoho způsobů?


Toužíte po opravdu kvalitních a hlavně čerstvých těstovinách? Každý den pro své zákazníky vyrábí jeden druh čerstvých těstovin, ke kterým si můžete vybrat jednu ze stálé nabídky omáček.

Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Mnohem pohodovější byla příprava omáček. Honza měl s vařením zkušenosti a svými znalostmi restauračního provozu mohl přispět i Matěj.


Když dobré těstoviny doplníte kvalitními rajčaty, je to polovina vítězství. Navíc jsme vycházeli z oblíbených českých chutí. Věděli jsme, že zabodujeme s boloňským ragú a. Informujte se o aktuální si.


Po přestěhování do nových prostor už mezi klienty nepatřily jen gastro podniky, ale začali se objevovat malí odběratelé a přímí konzumenti, kterým domácí sirupy zachutnaly.

Matěj a Honza spustili e-shop a pověst jejich sirupů se začala postupně šířit mezi zákazníky. Kluci dodnes objíždí food festivaly a povídají. CZK Offer reviews About restaurant Doporučujeme Specials Pasta.


Více zjistíte na portále České hospůdky. Adresy se vstupy na mapě, recenze, fotografie, telefonní čísla, pracovní doba a jak se na místo dostat. Připravujeme pokrmy z námi vyrobených čerstvých těstovin, ke kterým si můžete vybrat ze stálé nabídky omáček, nebo z týdenní speciality.


See traveler reviews, candid photos, and great deals for Prague, Czech Republic, at Tripadvisor. V útulné prodejně v Seifertově ulici na Žižkově vzniká na deset druhů těstovin. Ty si vyrábí v bistru sami a rozváží je po celé Praze 3. Majitelé Honza a Matěj teď získali ocenění podnikatel roku Prahy a. REAGUJEME NA NEJHOROROVĚJŠÍ VIDEA NA INTERNETU! RED DEAD REDEMPTION STREAM! Přežiji na strašidelném os.


Matěj Ľuptovský: Obecně je trend nabídnout něco nového a těstoviny tu chyběly. Někteří lidé nám říkají, že v zahraničí je to běžné, a ptali se, jestli jsme se tím inspirovali a nějak to obšlehli. Ale my si jen po přečtení článku řekli, že do toho jdeme. A zkoušeli jste někdy předtím vyrábět domácí.


DOMÁCÍ TĚSTOVINY HONZA A MATĚJ.

Tyhle těstoviny máme jen kousek od školy a není vůbec divu, že kolem oběda stojíte frontu až ven (ale naštěstí všechno odsejpá rychleji než řeknete švec #128522;). Dovedl jsem si představit, že si s provozem poradím,“ připouští Matěj. Honza si dal práci s tím, vymyslet recepturu těstovin a vůbec pokrmů, se kterými je budeme nabízet.


V tom tkví kouzlo komorního podniku, který se nachází na rušné Seifertově ulici. Králové těstovin ze Žižkova: Na sýr a kečup tady zapomeňte! Bistro Domácí těstoviny se nachází ve spodní části Seifertovi ulice. Je malé, nenápadné a útulné, přesto z něj dennodenně proudí stovky kilogramů poctivě připravených domácích těstovin. Naprostá fantazie, ať už si u kluků dám jakkoliv připravené.


Domácí tatarka - recept: Ponorným mixérem ve vyšší nádobě vyšleháme vejce, postupně vmixujeme ostatní suroviny, kromě oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky