středa 25. listopadu 2015

Skleněná rychlovarná konvice

Rychlovarná skleněná konvice se světelnou indikací provozu a filtrem pro zachycení nečistot se stane elegantní a nepostradatelnou součástí vaší moderní kuchyně. Díky stylovému nerezovému designu v kombinaci se skleněnou nádobou, se konvice hodí do každé kuchyně. U konvice nechybí vodoznak ani skryté topné těleso. Víko odklopíte jednoduše zmáčknutím knoflíku na rukojeti a pohodlně naplníte konvici vodou. Skleněná rychlovarná konvice je perfektní pro milovníky čaje.


Některé konvice mají dokonce speciální sítko na čaj jako součást vybavení.

Do sítka můžete dát čaj, ohřát vodu a nechat čaj louhovat přímo v konvici. Vzhledem k čistému designu skleněných rychlovarných konvic jsou vhodné i na servírování. Modrá LED světelná indikace vnitřního prostoru, nerezové ploché dno se skrytou topnou spirálou. Elegantní skleněná rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou pomůže s přípravou vody ať potřebujete studenější vodu na dětskou kašičku nebo zelený čaj či vařící na čaj černý. Varná konvice od firmy Bosch tedy patří k absolutní špičce v oblasti rychlovarných konvic.


Pokud tedy hledáte vždy to nejlepší bez ohledu na cenu, můžeme vám tento model s klidným svědomím doporučit. Bosch je rychlovarná konvice s regulací teploty špičkové úrovně. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech.


Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.

Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Samozřejmostí je i regulace teploty vody. Teplotu si můžete nastavit v rozmezí 60–100°C.


Konvice je díky skleněnému materiálu elegantní a zároveň levná. Stojí již kolem 8Kč. Používání konvice je bezpečné, neboť se automaticky. Nejčastěji vyhledáváte bílá rychlovarná konvice , varná konvice tefal, porcelánová rychlovarná konvice , delonghi rychlovarná konvice , akce rychlovarná konvice , varná konvice tesco, varná konvice kauflan eta rychlovarná konvice , varná konvice červená, keramická rychlovarná konvice , varná konvice skleněná , varná konvice philips, designová rychlovarná konvice , varná.


ETA Crystela, oblíbené jsou také konvice s možností regulace teploty ETA Isabela nebo ETA Elektra. Díky kvalitním materiálům a snadné údržbě budou rychlovarné konvice ETA jako nové i po delší době užívání. Díky nerezovému louhovacímu sítku tak můžete připravovat nápoje o stále optimální teplotě přímo v rychlovarné konvici. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Bezdrátová rychlovarná konvice ADLER Velká elektrická rodinná konvice s tradičním tvarem konvice v moderním prostředí. Je-li vybaven indikátorem čisté vody, automaticky se vypne, když se zahřeje.


Myslíte, že u rychlovarné konvice není moc co řešit? Nemusí se přeci jednat o nevzhledný kus plastu kdesi v koutě kuchyňské linky. První skleněná konvice Philips kombinovaná s materiály z nerezové oceli poskytuje mimořádně robustní a dlouhotrvající kvalitu.


Indikace šálků umožňuje vařit přesně potřebné množství vody a přispívat tak k ochraně životního prostředí. Je bezdrátová a disponuje omyvatelným filtrem proti vodnímu kameni, ochranou proti chodu nasucho a proti přehřátí.

Ideální na přípravu čaje. Celý proces přípravy čaje probíhá uvnitř konvice (ohřev vody, louhování, servírování).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky