pondělí 16. listopadu 2015

Osuška mikrovlákno

Hebké osušky z mikrovlákna, které se vyznačují tím, že se do nich velice dobře vsákne vlhkost. Kdo si potrpí na teplo a skutečné pohodlí, pro něj budou tyto osušky jako dělané. Má 3x vyšší absorpční schopnost něž běžné froté osušky.


Na cvičení, do bazénu, k moři na pláž či do sauny bez ručníku, skládací podložky či deky? Osuška z mikrovlákna je skladná a má větší savost.

Vybavte se těmito stylovými nezbytnostmi a vsaďte na kvalitní plážové deky, podložky, ručníky a osušky, které nekoušou. Rýchloschnúce uteráky a osušky mikrovlákno. Vybavenie kúpeľní Textil do kúpeľne Uteráky a osušky Odobrať filtre. Hľadať text Cena Lacné do € - € Od € -Hľadať Farb.


Osušky z naší nabídky vás rychle osuší, příjemně pohladí vaší pokožku a zároveň se díky svému atraktivnímu designu stanou ozdobou vaší koupelny. Jsou vyrobeny z velice příjemných materiálů, které vynikají perfektní savostí. PLUS ks - € Čítať ďalej Uterá.

Micro osuška je velmi příjemný a savý materiál díky kterému budete rychle osušeni. Ideální na cvičení, k bazénu či do sauny. Kvalitní plážová osuška , perfektní pro cestování. Mimořádně jemná, skladná a rychleschnoucí.


Smart Microfiber System. Bambusové vlákna majú výbornú savosť, vstrebateľnosť a rýchlo schnú. Osuška pôsobí luxusným dojmom a dodá vašej kúpeľni nádych sviežosti. Naše napínací potahy sednou na každou sedačku a vylepší i váš domov.


TIP: Přečtěte si zákaznické recenze u produktů. Naše potahy exkluzivních značek z Itálie, Španělska a Turecka mají skvělá hodnocení. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu.


Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Dětská osuška z mikrovlákna. Osuška s vyšitým motívom je vyrobená z bambusového vlákna. Aj vďaka tomu sa tieto bambusové osušky môžu pýšiť tým, že ich absorpčné vlastnosti sú 4x lepšie ako u.

Praktický doplnok k starostlivosti o psa. Mikrovlákno rýchlo nasakuje a absorbuje 4-krát viac vody ako je jeho hmotnosť, rýchl. Ručníky a osušky, Doručení zdarma na vaši oblíbenou prodejnu!


Dáváte raději přednost froté ručníkům nebo poslední dobou velmi oblíbeným super savým bambusovým osuškám? Nechte se hýčkat kvalitními, hebkými ručníky a osuškami z naší nabídky. Vybírat můžete nejen podle barev, ale také podle materiálu.


Vedle klasických a stále oblíbených froté ručníků a osušek nabízíme také ručníky a osušky z bambusových vláken a rychleschnoucí ručníky a osušky. Skladem modelů od oblíbených značek např. N-Rit, Towee, Sea to Summit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky