úterý 24. listopadu 2015

Robot na strouhání zeleniny

Kuchyňský robot na strouhání vám ušetří spoustu času například při strouhání brambor nebo zeleniny. Při výběru robota na strouhání sledujte, jaké všechny strouhací nástavce obsahuje, abyste mohli strouhat všechny suroviny, které potřebujete. Strouhání na hrubém struhadle a jemném plátkovači.


Zpracování zeleniny s robotem Ronic je velmi rychlé a jednoduché - přesvěčte se sami. Kuchyňské roboty na strouhání urychlí zdlouhavý proces strouhání zeleniny.

Kromě strouhání umí také krouhat nebo krájet. Zpravidla si můžete nastavit i hrubost finálního produktu, stačí k tomu náležité příslušenství. Velký vliv na hodnocení má samozřejmě to, co daný robot vůbec dokáže. Zaměřili jsme se tedy na schopnost hnětení, šlehání, krájení, strouhání a mixování, s maličko menší vahou jsme zahrnuli také masomlýnek, odšťavňovač a lis na citrusy.


Přestavuje kotouč na krájení, strouhání a krouhání, který je vyroben z vysoce kvalitní. Na krouhání a strouhání ovoce, zeleniny nebo sýrů Vám skvěle poslouží univerzální struhadlo MENUETT. Když to v hrncích bublá a talíře přizvukují, všechno v kuchyni tančí v rytmu série Menuett.

Od vařečky po loupač na česnek, od šťouchadla na brambory po struhadlo na sýr - správného pomocníka najdete vždy po. Pulzní spínač Ne Hnětací háky Ano Nástavce pro jemné strouhání Ano Nástavce pro hrubé strouhání Ano Nástavce pro jemné krájení Ano Nástavce pro hrubé krájení Ano. Hledáte pomocníka do kuchyně, který za vás uhněte těsto, ušlehá šlehačku nebo nastrouhá zeleninu? Pak bude kuchyňský robot nebo food processor to pravé.


Při výběru se zaměřte na funkce, příkon a nástavce, které lze ke kuchyňskému robotu přidat. Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta. Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Toto příslušenství je ideální pro kontinuální strouhání a plátkování zeleniny , ovoce, ořechů, sýru apod.


K dispozici je pět různých struhadel pro jemné a hru. Nechtěli jsme robot jen na těsto ale i strouhání a mlýnek na maso, myslím že robot s kotoučovými struhadly byla lepší volba, dělali jsme bramboráky,zeleninu pěkně to lítá žádný problém, zůstane trochu nedořezáno ale to až při posledním kusu brambory nebo zeleniny , na domácí poměry v pohodě. Příslušenství extra nástavce na strouhání zeleniny , ovoce, sýrů, pro mlýnek na maso Rohnson R-5S Speciální nástavce ke masovému mlýnku Rohnson R-5S slouží ke strouhání ovoce, zeleniny , sýrů nebo strouhanky a dělají z mlýnku všestranného pomocníka, který zastane ve vaší kuchyni spoustu práce. Relax Music 7watching. ROBOTY NA STROUHANI ZELENINY najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Ostatní funkce netřeba. Podobné fráze na Sleviste. Struhadlo na okurky WMF navzdory jeho názvu využijete ke strouhání nejen okurek, ale i ostatních druhů zeleniny nebo ovoce. Speciální čepel, vyrobená z kvalitní nožířské oceli, je neobyčejně ostrá.


Profesionální kutry a krouhače špičkové kvality Robot Coupe, Bartscher nebo Sirman. Velký plnící otvor, výkonné zpracování, široký výběr disků na plátkování, strouhání , krájení nudliček, kostiček a hranolků. Na sekání, šlehání, hnětení, drcení a míchání v krátkém čase. AKCE kombinovaný robot R 3Ultra se kterým se dá sekat, krouhat, kutrovat jak zeleninu nebo maso.


Robot R 3vyroben z pevného ABS plastu. Velmi kvalitní robot od firmy Robot Coupe. Možné dokoupit mnoho různých disků jak na krouhání nebo strouhání potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky