čtvrtek 1. srpna 2019

Set vestavná trouba a varná deska

Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Vybírejte – stejně jako v restauraci – ze tří stupňů propečení: rare, medium a well done. Sklokeramická varná deska Mora VDST 6FF v černé barvě se zbroušení přední hranou má Hi-Light varné zóny. Multifunkční trouba VT 5MX v nerez provedení s digitálním programátorem a indukční varná deska VDI 6FF s dotyk.


Podobné fráze na Sleviste. Varná deska Typ desky: indukční (30). Již vás nemusí trápithledání sirek nebo zapalovače.


Trouba a varná deska v té nejvhodnější kombinaci a navíc se slevou, zkrátka to nejlepší pro vaši kuchyni. Mnoho typů varných desek do kombinace s praktickou a vhodnou troubu. Elektrika, plyn nebo indukce, stačí si jen vybrat. Trouba má objem l, programů pečení, energetická třída A, Soft Close, dotykové ovládání, ochlazovací ventilátor a halogenové vnitřní osvětlení. Značka: Cooke-Lewis Nové-doklad-záruka!


Set vestavná trouba a varná deska

Nerezová multifunkční vestavná trouba s dotykovým ovládáním IconLed a zamačkávacími knoflíky disponuje Cool Door trojitým zasklením dvířek s reflexní vrstvou a dvěma plechy ve výbavě. Set Mora - trouba vest. Vyberte si z naší nabídky nejvýhodnějších kombinací za akční ceny.


Popis: Prodej použitého vestavného setu elektrické trouby a varné desky. Funkce PowerBooster zajišťuje maximálně rychlý předohřev. Dalšími funkcemi této desky jsou ukazatel zbytkového tepla, časovač a dětská pojistka. Prodám set - celoplynová varná deska s automatickým zapalováním a horkovzdušná trouba.


Set vestavná trouba a varná deska

Plně funkční, jako nová. Akce je platná do konce května nebo do vyprodání zásob. Vážení zákazníci, Vláda SR dňa 15. Velké elektro-Vestavné spotřebiče-VÝHODNÉ SETY - Vestavné spotřebiče - SET Trouba vest.


KOUPIM VESTAVNÝ SET V DOBREM STAVU. C , funkcí , funkce. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Varna deska a vestavena trouba set. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej.


Bylo používáno, ale v dobrém stavu - nepoškozeno a funkční. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Nechybí ani dětská pojistka, která brání přenastavení a blokuje ovládání. Po odebrání nádoby z indukční desky se po určitém čase bez přerušení provozu deska sama automaticky vypne, již se nemusíte se bát, že jste nechali doma zapnutou plotýnku.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Trouba má objem l, základních funkcí, ovládání pomocí otočných knoflíků, energetická třída A, teleskopické výsuvy, celoskleněná dvířka.


MIC 2EX značky CANDY a máte-li k ní servisní manuál nebo český návod k použití, nahrajete nám svůj manuál a pomožte nám, prosím, s rozšířením databáze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky