čtvrtek 15. srpna 2019

Kelímek na kávu

U nás najdete kelímek pro každou velikost kávy. Nejen v zimních měsících jistě oceníte kelímky z termo materiálu, plastové hnědé nebo čiré, papírové bílé nebo s potiskem. Ke kelímkům samozřejmě nabízíme i víčka. Vybírejte z naší kompletní nabídky kelímků na kávu a využijte množstevní slevy.


Kelímek na kávu

Projekt Otoč kelímek vznikl z potřeby nabízet zákazníkům stylové, praktické a odolné kelímky na kávu , které po jednom použití neskončí v popelnici. Kelímků na jedno použití se totiž podle našich odhadů vyprodukuje ročně je v ČR a SK přes 4miliónů. Potřebujete poradit, jak vybrat správné víčko na kelímek ? Papírové kelímky na kávu.


GOCUP je ekologický, zdravotně nezávadný kelímek z kvalitního polypropylenu bez zdraví škodlivých BPA, ve kterém si odnesete svou oblíbenou kávu a který posléze můžete vrátit v kterékoliv z kaváren zapojených do partnerské sítě GOCUP. Po dobu dní zůstanete přihlášeni k systému a můžete využívat výhod karty TchiboCard. Rovněž si můžete ukládat nákupní košík na různých zařízeních. Nechcete-li tuto službu využívat, je potřeba, abyste se na konci své návštěvy odhlásili.


Kelímek na kávu

Karton, který je použit k výrobě kelímků na kávu , je vyroben ze dřeva pocházejícího z lesů s osvědčením FSC nebo z tříděného papíru. Certifikát FSC zaručuje environmentálně odpovědné, sociálně přínosné a ekonomicky životaschopné obhospodařování lesů celého světa, a tím napomáhá chránit mizející. Plastový vratný kelímek ze SAN, PP je vhodný na teplé nápoje kávu , čaj, svařené víno, využije se v baru, na večírku, festivalu, na zahradě, u bazénu, v domácnosti, v lázních nebo v hotelovém wellness centru. Na vratný plastový kelímek lze natisknout reklamu nebo logo. Naše jednorázové papírové kelímky na kávu s plastovými víčky poskytují jednoduché, ale praktické řešení pro podávání nápojů.


Mohou být široce používány v prodejnách, nebo na večírcích, akcích či festi. Nestihli jste dopít ranní kávu , protože dobíhání vlaku má přednost? Nedopili jste kávu v oblíbené kavárně, protože musíte zpátky do kanceláře?


Kelímek na kávu

Vymyslete dalších deset důvodů, proč jste si odepřeli svůj šálek kávy, my vždycky odpovíme – pořiďte si KeepCup, znovupoužitelný kelímek , který splňuje barista. Jednorázové kelímky na kávu velmi zatěžují přírodu. Pokud ji chcete alespoň částečně ulevit, pořiďte si kelímek na kávu alias coffee cup. Přečtěte si základních důvodů, které vás zaručeně přesvědčí.


Kelímky na kávu šetří přírodu, jsou zdravotně nezávadné a nápoje vám v nich vydrží déle horké. Woodway Kelímek na kávu z bambusu 300ml - Bubbles Pink. Vhodný na horké i studené nápoje. Vyroben z přírodních materiálů. Pevný, odolný, stylový.


Na rozdíl od jednorázových kelímků z měkčeného plastu, jsou kelímky GOCUP vyrobené z kvalitního zdravotně nezávadného polypropylenu (PP). Polypropylen neobsahuje BPA a neuvolňuje se z něj do kávy ani jiného nápoje žádná škodlivá látka, ať už si dáte žhavé espresso nebo ledovou kávu. Termohrnky na kávu či čaj jsou v poslední době stále více a více populární. Umožňují totiž pohodlné přenášení teplého nápoje.


FAVE Kelímek na kávu s víčkem l 9xcm. Sada dvoustěnných hrnků Vialli Design Amo Espresso, ml. Brodit držák na láhev, plechovku, kelímek na kávu , termohrnek na čaj atd. Držák Brodit na nápoje do auta na palubní desku je určen pro pohodlné a bezpečné odkládání standardních plechovek, lahví, kelímků, termohrnků s kávou, čajem či vodou.


Můžete si jej připevnit na Brodit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky