pátek 16. srpna 2019

Whirlpool odsavac par

Pára, která vzniká při vaření, se při styku s panelem roztříští a je rozprostřena po celém povrchu tak, aby mohla být odsáta po úplném obvodu odsavače. Díky tomu je spotřebič účinnější. Závěsné digestoře a odsávače par jednou provždy zatočí se zplodinami a prachem ve vaší kuchyni. Vaření ve svěžím čerstvém vzduchu si zamilujete.


Komínové digestory, ktoré skrášlia každú kuchyňu! Predovšetkým vás zbavia nečistôt, škvŕn a zápachu. Odsávače možno pripojiť ku komínu.


Především vás zbaví nečistot, skvrn a zápachu. Odsavače lze připojit ke komínu. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Na prednej strane má čiernu lištu s ovládaním výkonu pomocou tlačidiel.


Free Shipping Available. Komínový odsávač pár AKR 5NA v rustikálnom vyhotovení, šírka cm. Výsuvný odsávač pár AKR 7IX, šírka cm. Stěnové odsávače par perfektně zapadnou do vaší kuchyně, a to především díky jednoduchému a elegantnímu designu čistých linií, kombinaci moderních barev, skla a nerezové oceli.


Některé odsávače par na stěnu jsou navíc vybaveny novou technologií odsávání Perimetr, která značně zvyšuje efektivitu a snižuje. Prostrorové digestory nad sporák osvieži vašu kuchyňu nielen nadčasovým dizajnom. Montáž je možná s odťahom alebo recirkuáciou.


Hladina hluku dosahuje na najnižšej úrovni dB. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Stock and Ready to Ship. K dispozícii sú tri stupne výkonu. Maximální výkon odtahu digestoře je 7m³.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Whirlpool WCT FLY X. Dekoratívny nástenný odsávač pár je multifunkčný pomocník do kuchyne, ktorý účinne odsaje všetky výpary vzniknuté pri varení. Je vyhotovený z čierneho skla a má šírku cm.


Svojím vyhotovením je určený na odsávanie pár do komína alebo je odsávanie zabezpečené recirkuláciou cez uhlíkový filter CHF 57. Vyššia účinnosť odsávania. Možnost zabudování do kuchyňské skříňky – digestoř o klasické 60cm šířce snadno zabudujete do běžné kuchyňské linky. Dobře tak filtruje vzduch v celé místnosti, ne jen v těsné blízkosti varné desky. Perimeter je typ odsavače par s revolučním způsobem odsávání přes štěrbinu.


Tento způsob odsávání zvyšuje účinnost o cca v porovnání s odsavačem se stejným výkonem motoru při nižší hladině hluku o. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. WHIRLPOOL porovnaj ceny v obchodoch od 376.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky