pondělí 12. srpna 2019

Lékárenské dózy

Prodám ks lékárenských dóz v nálezovém stavu, viz. Preferuji prodej celého souboru při osobním předání, výška s víčky cm. Na žádost mohu poslat další fotky -horní pohled bez víčka. Inzerát LEKARENSKE DOZY v okrese Hradec Králové, cena 220Kč, od alenkasimkova na Sbazar. Vás mile překvapí svou jedinečnou atmosférou.


K výborné kolumbijské kávě nabízíme chutné maličkosti k snědku.

Lékárenské dózy jsou velmi důležité funkční objekty. Kvalita „kontejneru“ zaručuje kvalitu léčebných účinků uchovávané drogy. Nicméně, naši předkové uměli ocenit a vyrobit tyto praktické nádoby s vysokou estetickou hodnotou. Jičín, cena 300Kč, od hujerka na Sbazar.


Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny, ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze. Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. Stojíme na počátku nové éry, v níž se zapojování lidí do tvorby televizního vysílání a internetového zpravodajství stane všední záležitostí.


Byly vyrobeny z umělecké litiny s vnitřním bíle smaltovaným povrchem.

Tyto větší, stylově čisté, párové nádoby jsou výjimečné nejen svým antickým tvarem a stářím (pravděpodobně 2let), ale i svoji zachovalostí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Soustružené lékárenské dřevěné dózy opatřené štítky HERBA URTICAE a FRUCT LAURI. Dále budeme až do odvolání akceptovat pouze platbu převodem a platbu kartou.


Dobry den a Zdravym vas. Odepisuji na vas dotaz, a receno ze se vyznam v Lekarenskych Stojatkach ( nebo Prachovnicich ). Hendrick’s gin je gin vyráběný v malých sériích, destilovaný ve skotské přímořské vesnici Girvan. Unikátní, skvěle vybalancovaná chuť v sobě jako jediná spojuje chuť okurky a esence okvětních lístků růží. Nádobky na léčiva mají jednoduchý válcový tvar vycházející z klasického nosného sloupu. Na čelní straně jsou nádobky ozdobeny rámečkem ve tvaru pavézy - bojového štítu a též základního tvaru šlechtického erbu.


V těchto rámečcích jsou vepsány latinské nápisy, které označovaly rozličná léčiva a chemické látky. Tato menší lékárenská kolekce je. Aukro Starožitnosti a Umění Starožitnosti Sklo Dózy. Zlatá linka byla nanesena na hotový výrobek, a proto není chráněna glazurou.


Nyní je silně opotřebena od letitého užívání.

I ona ohromí svým zachovalým interiérem. Opět zde nalezneme historizující nábytek a staré lékárenské dózy a nádoby. Industriálny dizajn Sklo.


O perníkové chaloupce, staré etikety, nálepky na perníčky, staré dečky a nářadí, staré lékárenské dózy , ošatky, truhlice moučnice a pod. Obaly pro kosmetiku, kelímky na krém, lahvičky na oleje, dózy , sáčky doypack.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky