úterý 27. srpna 2019

Termo krabičky na jídlo

Já jsem jednu dobu kombinoval termo obal (jak je tu už zmíněno) s vakuovou dózou (značka Dem tuším). Takže díky za super téma do diskuze a napiš pak, jak si to vyřešil a jak dlouho ti jídlo zůstane teplé. Fitmark představuje unikátní řešení termotašek na jídlo. S touto taškou zabalíte jídlo na cesty hravě.


Uchování teploty v termo nádobí. Z pěnového polymerního materiálu, který má termoizolační vlastnosti.

Prodáváme krabičky na menu, a to jednak nedělené, a jednak dělené na dvě nebo tři přihrádky. Ty jsou vhodné, zejména pokud chcete od sebe oddělit například knedlíky. Krabičky na jídlo dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží.


Najdete u nás krabičky na jídlo za TOP ceny nebo krabičky na jídlo pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si krabičky na jídlo , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo , plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí.


Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze.

Jídlonosič je uložen v plastovém termo obalu s víčkem na závit a se sklápěcím uchem, takže přenášený pokrm udrží dlouho svoji teplotu. V nabídce termosky všech obvyklých velikostí v různých barevných provedeních. Svačinový set pro děti skládající se z plastové krabičky na občerstvení a spolehlivě těsnící lahve na pití o objemu l. Praktické a trendy - to jsou naše sety plastových krabiček na jídlo a super originální termo tašky, které s sebou můžete vzít všude - na piknik, do práce, na festival nebo pod stan.


Trendy designy, které jste si u Puckator zamilovali a najdete na spoustě našich produktů, nechybí ani tady. Vyplatí se i na převoz jídla, protože ho udrží teplé nebo studené několik hodin. BOX (obsahuje krabičky) a the BOX LG (obsahuje krabičky), the transporter Backpack (obsahuje krabičky),the transporter duffle (obsahuje krabičky), the BOX SM (obsahuje krabičky) lze mýt v myčce. Pokud někam jedete a potřebujete jídlo udržet teplé po dlouhou dobu, mohla by se vám hodit tato termo dóza. Pokrm v ní vydrží teplý až 3-hodiny.


Navíc nabízíme i tu samou dózu ve dvojitém provedení, to pro přípa kdyby jídla bylo více. Dodáváme ve třech barevných provedeních. Cena dvojité dózy se liší od ceny jednoduché dózy. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tefal, Esbit, Stanley a dalších.


Připravte se a buďte o krok napřed s naší řadou krabiček na jídlo. Naše krabičky na uchovávání jídla a krabičky na tablety jsou ideální pro přípravu jídel a doplňků. Jsou skladné, mají hodně přihrádek a bezpečné zavírání, takže si své jídlo můžete vzít kamkoli s sebou a uchovat si ho čerstvé.


Veškeré jídlo připravujeme do termo krabiček tak, aby zůstlalo i po delším převozu teplé.

Kvalitní jídlo , které Vám dodá energii na celý den. Přijďte si pro svůj box. Plastové krabičky s víkem na jídlo levně! Nakupte plastové krabičky s víkem na jídlo bez registrace.


Kupte si termomisky na jídlo za minut. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte krabičky na potraviny za nejnižší ceny a nebo krabičky na potraviny pro pohodové oslavy, párty a další akce.


Termomisky na jídlo za TOP cenu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky