čtvrtek 1. srpna 2019

Dóza na máslo

Vysoce kvalitní máselnička z akrylového skla s nerezovým podnosem. Maslo je u nás aj napriek tomu, že v poslednom čase o niečo zdraželo, stále veľmi populárnou potravinou. Dózy jsou vyrobené z kvalitního porcelánu, prvotřídní nerezavějící oceli nebo z vysoce ze špičkového plastového materiálu používaného ve zdravotnictví a farmacii. Nezbytný doplněk francouzského stolování. Tyto malé skleněné dózičky zaručí, že máslo nebo marmeláda budou u snídaně vždy čerstvé.


Z kolekce Abeille od La Rochére.

Set se skládá z mističky a poklopu. Katie Alice - dóza na máslo Vintage Indigo (Tato velká dóza na máslo je ohromujícím kouskem u krásné snídaně.) 7Kč. Jednoduchá, malinká, pěkná dóza na máslo BALDO. Dózy na potraviny) Hodnocení produktu: 1 (). Dóza BALDO je vyrobena z nerezové oceli.


Její velikost je dokonale přizpůsobena, takže se nemusíte obávat že by se vám máslo v. Dóza na máslo o rozměrech talířku 1x 13cm a hlubokého poklopu 1x 1x 3cm. Pohodlně se na talířek vejde a vrchní dím dává kostce másla dostatečný prostor pro uschování pod pokličku.

Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 3výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Cokoli se dá v kuchyni uložit vkusně, prakticky a hlavně přehledně. Oblíbené dózy umožní stylové skladování bylinek, másla, mouky i těstovin a ochrání je před nečistotami, vlhkostí a hmyzem.


Ale nemusí to tak být 1! K čistě bílému nádobí se například krásně hodí poněkud. Keramická dóza je ideální na uskladnění másla v ledničce. Dóza dobře chrání máslo před světlem a vzduchem, a tím zůstane máslo déle čerstvé.


Máte rádi pořádek v lednici, kde každá potravina má své místo? Pak vám nesmí chybět dóza na máslo. Nejenže máslo v dóze zůstane správně uskladněno, navíc v kombinaci ušlechtilé oceli a plastu udělá parádu i na prostřeném stole.


Dózu tak můžete využít nejen na máslo , ale i na uschování jiných potravin v lednici - jako třeba na sýry, ovoce a zeleninu nebo šunku. Bambusové víčko navíc poslouží zároveň i jako prkénko na krájení. Skleněná dóza na máslo Luminarc je vyrobena z odolného tvrzeného skla a disponuje praktickým víkem pro nezávadné uložení do ledničky. Tato máslenka je velmi praktická, je totiž vhodná také do myčky na nádobí.


Vynikajúca ako forma na 2g čerstvého pripraveného domáceho masla a ako dóza pre jeho skladovanie.

Dno je vybavené malými hrotmi, vďaka ktorým stuhnuté maslo pri krájaní nekĺže. Vyrobené z pružného silikónu a odolného plastu, vhodné do umývačky. Návod na použitie vo vnútri balenia.


K servírování čerstvého másla nabízíme jednoduché, praktické a nadčasové dózy z různých materiálů a elegantní nože na máslo. Všechny dózy, misky a nože na máslo od světových značek ASA Selection, Cutipol a Rig - Tig jsou vyrobeny z důrazem na kvalitu a detail. Emile Henry Dóza na máslo. Elegantní dóza na máslo je složena z praktické chromové základny a exkluzivního transparentního víka. Její přiměřená velikost a praktický vzhled z ní činí funkční prvek.


Snadno ji také uložíte. Máslo můžete v této dóze uchovat také v lednici. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Dóza je snadno omyvatelná, praktická a stylová.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ponúkame vám modernú dózu na maslo z nerezovej ocele vrátane transparentného krytu s držiakom.


Servírujte preto čerstvé maslo v praktickej a krásnej dóze, ktorá dokáže uľahčiť uskladnenie a servírovanie masla. Porcelán je zdravotně nezávadný a snadno omyvatelný, vhodný i do myčky na nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky