středa 28. srpna 2019

Mlýnek na sůl a pepř mechanický

Mlýnek na pepř umožní přesné dávkování. Podle potřeby si namelete přesnou dávku a nemůže se vám stát, že by se vám do jídla vysypalo větší množství koření, než potřebujete. Kvalitní mlýnky na sůl a pepř jsou vyrobeny z nerezové oceli, skla, plastu a dalších materiálů. Z hlediska designu si tak každý může.


Možnost nastavení hrubosti mletí pomocí závitu. Ruční mlýnek na pepř a sůl - to je klasický pomocník v kuchyni, který Vás nikdy nezkladme! V nabídce nerezové, dřevěné i mlýnky z plastu. Mlýnky na koření, sůl a pepř elektrické a mechanické Kuchyně - Stolování - Kořenky - Mlýnky na koření, sůl a pepř Elektrický mlýnek bateriový na pepř a sůl s keramickým mlecím mechanismem umožňuje jednoduché dochucování pokrmů jednou rukou ať už při jejich přípravě nebo stolování.


Dřevo Dřevěný mlýnek na koření bílý. Systém mletí z keramiky zajišťuje ostrost i při častém používání. Tělo vyrobené z gumovníkového dřeva. Mechanický mlýnek pro hrubozrnou sůl nebo celý pepř.


Proto jsme si pro Vás připravili sadu elektrických mlýnků na sůl a pepř s keramickým drtičem a. Nerezový ruční mlýnek na sůl a pepř je vybavený kvalitním keramickým mlecím mechanismem. Objem každé části zásobníku činí ml, do jedné půlky nasypete sůl a do druhé pepř. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Skladem 32Kč bez DPH. Stačí jen mlýnek otočit. Detail produktu Do obchodu. V této kombinaci je sůl a pepř v jednom mlýnku.


Sůl a pepř se mele zvlášť na protilehlých stranách. Obě strany mají krytky proti sypání namletého obsahu. Jedna strana mlýnku je určena pro mletí pepře, druhá pro mletí soli. Oboustranné použití - na každé straně mlýnku lze mít odlišné koření či sůl.


Moderní design mlýnku vhodný jako dekorace na stole i jako dárek. Tento mechanický mlýnek je díky modernímu designu vhodný i jako dekorace na stole nebo dárek. Materiál - nerez, plast. Celodřevěný mlýnek na koření Lodos Bob Tower 15cm má jako jediný mlýnek na koření od značky Lodos keramické mlecí kameny a je tak vhodný i na sůl ! Tradiční česká výroba a záruka let. Orava PM-elektrický mlýnek na sůl a pepř Lineo.


Vyrobeno z ušlechtilého dřeva gumovníku brazilského (hevea brasiliensis), dodáváno se rozlišovacími kroužky pro pepř a sůl. Vynikající pro snadné dochucování pokrmů čerstvě mletým pepřem a solí. Opatřeno prvotřídním keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí. Na mechanickýn mlýnek 2vnerez poskytujeme záruku 24.


Mlýnky na maso Ruční mlýnky jsou skladné, a pokud byste si rádi dopřáli čerstvě namleté maso při pobytu na chatě nebo chalupě, kde nemáte elektřinu, můžete mlýnek bez problémů vzít s sebou. Přidat na seznam přání. Každý správný kuchař používá na pepř , sůl a další koření mlýnek. Pomocí mlýnku lze snadno koření dávkovat přímo do hrnce nebo hotového pokrmu.


Klasické mlýnky jsou dřevěné, porcelánové či kovové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky