čtvrtek 8. srpna 2019

Mikrovlnka sencor

Mikrovlnné rúry značky SENCOR. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Jsem vzhledově opravdu povedená a doplním kuchyni o mikrovlnnou troubu z kvalitní nerezové oceli, co už něco vydrží. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Objem mikrovlnné trouby je 20l. Disponuje osmi přednastavenými programy pro snadnou přípravu rozličných pokrmů a funkcí automatického rozmrazování. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Voľne stojace mikrovlnné rúry sú obľúbeným spotrebičom v každej modernej domácnosti. Zohrejte si svoje jedlo rýchlo a jednoducho.


Vyššie modely zvládnu aj rozmrazovanie, pečenie a grilovanie.

Je však nutné hned na začátek říct, že jde o zařízení vhodné spíše pro malé domácnosti. Trouba disponuje kapacitou jen l, což je spíše podprůměr a disponuje. Rúra je vybavená displejom a otočným voličom pre nastavenie teplôt a výkonu. V troubě můžete ohřívat, grilovat, nebo rozmrazovat dle váhy pokrmu.


Na displeji se zobrazuje zbývající čas do konce vaření, nebo aktuální čas. Dôležitý je samozrejme vnútorný objem mikrovlnky a tiež priemer otočného taniera. Taktiež treba venovať pozornosť spotrebe elektrickej energie a tiež tomu, aký má mikrovlnka výkon a príkon.


Pre niektorých môže hrať dôležitú úlohu aj hlučnosť mikrovlnky. Samozrejme veľmi podstatný je aj dizajn a nepochybne. Výber založte hlavne na tom, na čo ju budete používať. Bežne dostupné mikrovlnné rúry dokážu ohrievať, grilovať, piecť, rozmrazovať, variť v pare aj kombinovať niekoľko činností naraz. Nezabúdajte však, že výkon grilu nie je taký silný ako pri bežnom grile, čiže príprava jedla môže trvať trošku dlhšie než ste zvyknutí.


Je vhodná pre ohrev aj rozmrazovanie. Trúba disponuje tiež vstavaným časovačom nastaviteľným až na minút. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Nabízí klasický mikrovlnný ohřev a rozmrazování. Nechybí ani praktický časovač minut.

Technológia QuickSelect umožňuje nastaviť na dotykovom paneli s LED displejom automatických programov. Interiér mikrovlnky je z. Nejlevnější mikrovlnné trouby zaručené kvality naleznete na HLEDEJCENY. Můžete si vybrat z velkého množství levných mikrovlnek nejrůznějších objemů a výkonů.


Doprava je na všechny mikrovlnky zcela. Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky